Žena plave kratke kose
Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Boja kose u trendu za 2019: Kesten, Baršunasto crvena, Tamno ljubičasta


Ove zime, inspiraciju za našu boju kose nam daju baršunasto crveno vino i pečeni kesteni. Intenzivne boje kao što su baršunasta crvena, duboka kestenjasta i tamno ljubičasta su veoma u trendu. Otkrivamo vam kako da nosite ove prelepe nijanse.

 

Boja kose u trendu za 2019: Tamno ljubičasta

 

Wow! Ovo je intenzivna i uzbudljiva boja. Ako ste nekad posmatrali sa divljenjem plavi paltidžan u samoposluzi znate koliko je sjajna i fascinantna ova tamno ljubičasta nijansa. Tamno ljubičasta je boja kose u trendu za 2019. i - bez brige - nije samo za hrabre. Boja može da varira od prelepe svetlo ljubičaste do mistične tamno crne sa ljubičastim nijansama. U zavisnosti od svetlosti, blista u najlepšim tonovima. Brinete koje žele jaku nijansu plavog patlidžana - svetlija varijanta tamno ljubičaste - će morati prvo da posvetle kosu. Ako imate plavu kosu, možete naneti boju direktno. Izgled je pogotovo lep sa sedefastim pramenovima. Sjaj i glamur su zagarantovani!
 
Niste dovoljno hrabri? Želite samo malo parče? Probajte da nanesete tamno ljubičaste pramenove na krajeve koristeći balajaž tehniku. Upotpunite izgled sa ružem koji se uklapa sa nijansom kose.

Boja kose u trendu za 2019: Kesten

Brinete neće nikad izaći iz mode - to je zaista istina. Ali u 2019, frizeri prihvataju kestenjastu boju. Ova boja je takođe poznata kao kesten boja, i baš kao i kesteni u prirodi, to je nijansa sa jakom, baršunastom braon sa nežnim crvenim sjajem. Ovaj izgled je savšren za žene sa svetlom kožom i pegama kao i sa tamnijim tipovima kože. Ako želite da vaša boja bude upečatljivija, možete jednostavno da uključite malo crvenih pigmenata za sjajnu boju i blistavi rezultat boje koji garantuje da ćete privući pažnju. Ova nijansa najbolje stoji na dugoj, gustoj kosi, tako da kosa zaista može da dođe na svoje.

Boja kose u trendu za 2019: Baršunasto crvena

Svi vole klasični američki baršunasto crveni kolač „red velvet”. Šta ga čini posebnim? Svetla, jarka crvena nijansa - kao upečatljivo crveno vino. U 2019. možemo nositi savršenu crvenu u kosi: baršunasto crvena kosa je jedna od najvećih trendova. Baršunasto crvena je u svakom slučaju blistava, drečava crvena. Kao što samo ime govori, veoma je tamna, baršunasta, mekana i veoma topla crvena. Profesionalni kolorista će moći da vam pomogne da izaberete savršenu nijansu s kojom će vaša kosa blistati u crvenoj boji iz snova.

Nega posle farbanja

Iako je vašu kosu ofarbao profesionalni frizer i ako ste dobili svu neophodnu negu u salonu, morate takođe negovati kosu kod kuće. Ako ste posvetlili kosu, izgubili ste neke od hranljivih sastojaka. Kako biste izbegli suvi i slamasti izgled, morate vratiti te hranljive sastojke u kosu. Savet: probajte da ostavite intenzivni tretman nekoliko sati - ili preko noći. Isperite pažljivo i videćete koliko ste ponovo dobili na sjaju. Pre sušenja ili izlaganju toploti, preporučuje se da upotrebite sprej za zaštitu od toplote za optimalnu zaštitu.

Otkrijte: