Skip to Content

Boja za kosu u peni: Za svetlucave vlasi

Žena smeđe kose u violet haljini s velikom zlatnom ogrlicom.

Hteli biste da promenite boju svoje kose? Ako želite da ofarbate svoju kosu u udobnosti svog doma, treba vam boja koja se vrlo lako nanosi tako da ništa ne može da pođe po zlu. Boja za kosu u peni upravo je ono što tražite. Gusta, kremasta tekstura pene omogućava lako i ravnomerno nanošenje bez kapanja, sasvim prekriva svu kosu, ali ne i vaš pod i predmete u krugu dva metra.

Boja za kosu u peni daje vam prirodnu, sjajnu kosu zdravog izgleda, a s obzirom da se tako lako nanosi, sjajna je za početnike koji nikad pre nisu farbali svoju kosu.

Žena sa sveže ofarbanom smeđom kosom
Schwarzkopf
Boja za kosu u peni vrlo se lako nanosi i daje očaravajuće rezultate

Upotreba boje u peni čini farbanje kose puno prijatnijim doživljajem – nema uvijanja ni okretanja pred ogledalom kako biste videli jeste li prekrili svu kosu. Pena se nanosi poput šampona i stvara sapunicu tako da prekrije svu kosu. Blaga je prema skalpu, sjajno miriše (budući da ne sadrži amonijum hidroksid), ne kapa i ostaje tamo gde treba. Pored toga, boja u peni ravnomerno i savršeno će prekriti sede vlasi.

Kako nanositi boju u peni

1. korak: obmotajte peškir oko ramena kako biste zaštitili svoju kožu. Najbolje je pričvrstiti peškir šnalom kako ne bi spao sa ramena. Navucite priložene rukavice.

2. korak: stavite boju u bočicu za nanošenje.

3. korak: zatvorite bočicu za nanošenje priloženom pumpicom. Zatim samo jednom okrenite bočicu naopako i uspravite je. Vrlo važno: ne tresite bočicu!

4. korak: pre farbanja nemojte prati kosu. Penu istisnite direktno u ruke sa navučenim rukavicama i prvo je nanesite na kosu kod lica. Najbolje je da počnete da farbate tamo gde imate najviše sedih vlasi.

5. korak: rasporedite boju u peni po celoj kosi i ne zaboravite kosu na pozadini glave.

6. korak: temeljno umasirajte boju u peni po celoj kosi kao što biste to učinili sa šamponom, sve dok sva kosa ne bude sasvim prekrivena. Proverite i da li vam je prekriven koren kose.

7. korak: pustite boju u peni da deluje u kosi 30 minuta. Zatim temeljno isperite penu upotrebom tople vode.

8. korak: umasirajte negujući regenerator (priložen u pakovanju) u kosu i ostavite ga da deluje dva minuta. Zatim temeljno isperite regenerator. I gotovi ste!

Žena sa sveže ofarbanom smeđom kosom
Schwarzkopf
Pratite naše korake i ništa ne može poći po zlu

Saveti za upotrebu boje u peni

 • Uvek iskoristite celu bočicu farbe u peni – ne čuvajte je za sledeće farbanje. Jednom kada se pomeša, farba u peni mora odmah da se upotrebi.
 • Koristite dve bočice za vrlo dugu kosu.
 • Obavezno se držite određenog vremena delovanja. Postupak farbanja prolazi nekoliko faza dok ne dođe do završne boje. Možda nećete biti zadovoljni rezultatom ako boju prerano isperete.
 • Nemojte radite prevelike promene što se tiče boje kose. Najbolji rezultat i najprirodniji izgled kose dobićete izborom nijanse koja nije više od dve ili tri nijanse od vaše prirodne boje kose.
 • Nemojte farbati sveže opranu kosu. Neka barem prođe jedan dan od pranja kose tako da prirodna masnoća može da zaštiti skalp.
 • Ofarbana kosa ostaje blistava duže vreme ako koristite šampon i regenerator za farbanu kosu. Ti proizvodi pružaju dodatnu negu i održavaju svež izgled i sjaj vaše nove boje kose čak i nakon mnogo pranja šamponom.
Žena smeđe kose zavodljivo gleda u kameru
Schwarzkopf
Moderno samopouzdanje nakon bojenja kose bojom u peni

Pure Color boje u gelu: Za neodoljivu blistavost

Povezani članci
 • Boja za kosu u peni: Za svetlucave vlasi

  Farbajte kosu

  Boja za kosu u peni: Za svetlucave vlasi
  ...

  Boja za kosu u peni daje vam prirodnu, sjajnu kosu zdravog izgleda, a s obzirom da se tako lako nanosi, sjajna je za početnike koji nikad pre nisu farbali svoju kosu.

  ...
 • Grimizne kovrdže: Izvucite maksimum iz crvene kose

  Crvena kosa

  Grimizne kovrdže: Izvucite maksimum iz crvene kose
  ...

  Jesi li crvenokosa? Crvenokose se ističu - na dobar način. Crvena kosa je retka i super seksi. Naučite najbolje savete za stilizovanje i negu za savršenu „radu“, upravo ovde.

  ...
 • Novi svetli pramenovi: Plavi pramenovi

  Bojenje u plavo

  Novi svetli pramenovi: Plavi pramenovi
  ...

  Svetli pramenovi su u trendu više nego ikad zahvaljujući njihovim specijalnim efektima…Otkrijte kakav efekat daju kosi i zašto će vas usrećiti

  ...
 • Kako obojiti izrastak kod kuće

  Bojenje

  Kako obojiti izrastak kod kuće
  ...

  Bilo da se vaša prirodna boja kose ili dosadne sede vlasi nadziru ispod ofarbane kose, možete se rešiti tog izrastka kod kuće.

  ...