Skip to Content

Boja u trendu za brinete: pepeljasto smeđa je sada hit

Žena sa pepeljasto smeđom kosom

Prirodna pepeljasto smeđa za brinete je potpuni hit u 2018. Savršena je za oni koje neće stalno da farbaju kosu. Znate li zašto? Otkrićemo vam sve tajne uključujući i kako da postigneto ovaj atraktivan izgled, pogledajte dole.

Prirodan izgled je potpuno u trendu u 2018. Jednaka boja kose je postala suptilnija. Konačno: trebalo nam je toliko vremena za održavanje fanki kose poput duge i pastelnih boja. Prirodne boje, s druge strane, zahtevaju mnogo manje održavanja. Naš omiljeni trend za brinete je trenutno pepeljasto smeđa. Čitajte dalje kako biste otkrili da ova boja nije uopšte monotona mišja boja.

Otkrijte pepeljasto smeđu boju u trendu

Pepeljasto smeđa izgleda mat i veoma hladno. Ova boja je posebno prikladna za žene sa tamnom plavom, svetlo smeđom ili srednje smeđom kosom. Tehnike nanošenja boje će odrediti izgled: pratite svetski trend i ofarbajte se u pepeljasto smeđu ili postignite poslednji prirodni izgled koristeći jednu od mnogih tehnika boja. Sa modernom tehnikom balajaž boja se nanosi na kosu sa četkom i postiže se posebno prirodan izgled. Ako želite da dodate malo pokreta vašoj postojećoj boji kose probajte samo nekoliko pepeljasto smeđih pramenova.

Pepeljasto smeđe nijanse boja su takođe potpuni hit. Postignite ovaj izgled s ombre tehnikom. Boja bledi s korena ka krajevima i svetlija je na krajevima. Ona je idealna za žene sa posvetljenom, prirodno tamnijom kosom. Krajevi ostaju svetli dok je koren pepaljsto smeđ. Ako se pojavi izrastak on se ne vidi odmah, tako da kosa ne mora redovno da se farba.

Neophodno: nakon bojenja, koristite liniju za posebnu negu za obojenu kosu. Iako pepeljasto smeđa ima prirodni mat finiš, boja neće izgledati najbolje na slaboj kosi. Šampon, balzam i tretmani za obojenu kosu omogućuju da kosa dobije neophodnu negu nakon bojenja.

Da li će vam pristajati pepeljasto smeđa?

Pepeljasto smeđa kosa fantastično pristaje ženama sa hladnijim nijansama tena. One mogu da si priušte potpuni pepeljasto smeđi izgled. Ženama sa toplijim nijansama tena najbolje pristaju smeđi pramenovia.

Dobre vesti: vaš frizer može koristiti različite nijanse smeđe boje za postizanje smeđe nijanse koja će savršeno odgovarati vašem tenu. Na srednje smeđoj podlozi, različiti hladno smeđi pramenovi se nanose da bi stvorio pepeljast, sivkast mat finiš.

Povezani članci
 • Boja za kosu u peni: Za svetlucave vlasi

  Farbajte kosu

  Boja za kosu u peni: Za svetlucave vlasi
  ...

  Boja za kosu u peni daje vam prirodnu, sjajnu kosu zdravog izgleda, a s obzirom da se tako lako nanosi, sjajna je za početnike koji nikad pre nisu farbali svoju kosu.

  ...
 • Grimizne kovrdže: Izvucite maksimum iz crvene kose

  Crvena kosa

  Grimizne kovrdže: Izvucite maksimum iz crvene kose
  ...

  Jesi li crvenokosa? Crvenokose se ističu - na dobar način. Crvena kosa je retka i super seksi. Naučite najbolje savete za stilizovanje i negu za savršenu „radu“, upravo ovde.

  ...
 • Novi svetli pramenovi: Plavi pramenovi

  Bojenje u plavo

  Novi svetli pramenovi: Plavi pramenovi
  ...

  Svetli pramenovi su u trendu više nego ikad zahvaljujući njihovim specijalnim efektima…Otkrijte kakav efekat daju kosi i zašto će vas usrećiti

  ...
 • Kako obojiti izrastak kod kuće

  Bojenje

  Kako obojiti izrastak kod kuće
  ...

  Bilo da se vaša prirodna boja kose ili dosadne sede vlasi nadziru ispod ofarbane kose, možete se rešiti tog izrastka kod kuće.

  ...