Žena sa sjajnim smeđim bobom gleda postrance i smeje se
Nega kose | Zaštita

Rešite rascvetane krajeve bez makaza

Svi možemo da napravimo čudo s vremena na vreme. Rascvetani krajevi mogu biti frustrirajući i učiniti da kosa izgleda beživotno i bez sjaja. Da li ste znali da zapravo možete zatvoriti rascvetane krajeve? Sačekajte još malo pre nego što zakažete kod frizera i probajte da rešite rascvetane krajeve kod kuće.

 

Rascvetani krajevi nisu razlog za brigu ali su vrlo česti i obično se pojavljuju kada kosa postane lomljiva i suva. Stresni faktori kao što su ispravljanje, feniranje, kovrdžanje i oblikovanje kose su samo neki od faktora koji mogu dovesti do rascvetanih krajeva. Međutim, ekstremni vremenski uslovi, izlaganje suncu, hloru i morskoj vodi takođe utiču na kosu i mogu biti razlog za cvetanje kose.

 

Rešiti rascvetane krajeve bez makaza
© Schwarzkopf

Došao je kraj danima bez sjaja - dobrodošla sjajna koso zdravog izgleda.

Dobre vesti su da ne morate da idete kod frizera ili da posegnete za kuhinjskim makazama. Gliss Miracle je čudotvorna linija za obnovu vaših rascvetanih krajeva. Proizvodi deluju kao rajsferšlus za vašu kosu, zatvarajući i uglađujući svaki pramen pojedinačno. Sastojci ublažuju strukturalne razlike koje se prirodno pojavljuju s vremenom i pomažu da se izjednače, uglade i zatvore oštećeni krajevi.

 

Nema više makaza

Obnavljanje i negovanje rascvetanih krajeva ne treba da oduzima puno vremena. Jednostavno zamenite vaš uobičajni šampon sa Gliss Split Hair Miracle Sealing šamponom. Sve što vam je potrebno kada šamponirate kosu je da umasirate proizvod na mokru kosu i da isperete temeljno, veoma je jednostavno. Kombinujte sa Gliss Split Hair Miracle Sealing regeneratorom za potpuni uglađujući efekat za svaki pramen. Regenerator pomaže da kosa bude mekša i jača od korena do krajeva. Za kraj nege rascvetanih krajeva, dodajte Gliss Sealing 2-u-1 tretman u vašu rutinu. Nanesite na mokru kosu pre ili nakon pranja zatim ostavite da odstoji 2-3 minuta i temeljno isperite dok voda ne bude sasvim čista. Za potpuni hranljivi efekat, koristite ga 2-3 puta nedeljno.

 

Razmrsite kosu

Ako se kosa zamrsi i ako vam se četka redovno zaglavljuje, to takođe može biti znak da je vaša kosa oštećena. Gliss Split Hair Miracle Express Repair regenerator uglađuje i zatvara svaki pramen sa jonskim kompleksom i uljem semenki grožđa i savršen je kada treba da odmrsite kosu. Jednostavno promućkajte bočicu pre upotrebe i naprskajte na kosu prosušenu peškirom ili na suvu kosu i ostavite da odstoji. Koristite nakon svakog pranja ili po potrebi. Ako više volite serume, onda probajte Gliss Split Hair Miracle Serum. Jednostavno nanesite na mokru ili suvu kosu za kosu sjajnog i zdravog izgleda bez rascvetanih krajeva na vidiku.

 

Otkrijte: