Skip to Content

Kako koristiti ulje za kosu svakodnevno

Brineta se smeška kameri i dira svoje kovrđe

Ima toliko prednosti u korišćenju ulja za kosu. Ovaj čarobni proizvod ne samo da obezbeđuje dovoljnu hidrataciju, već i sprečava opadanje kose, drži podalje perut, jača kosu i daje joj prelepi sjaj i blistavost. Za razliku od nekih proizvoda, dobra vest je da možete da koristite ulje svakodnevno tako da ćete ubrzo biti na putu do kose zdravog izgleda. Imamo za vas savršeno ulje za kosu za svaki dan.

Brineta se smeška kameri i dira svoje kovrđe
Schwarzkopf
Ima puno razloga za smeh sa Gliss Daily Oil Elixir.

Predstavljamo Gliss Daily Oil Eliksir

Gliss Oil Nutritive linija ima odlična rešenja za obnovu u obliku Daily Oil Eliksira. Hranljiva formula obogaćena je oleinskom kiselinom i marula uljem, ali kako zapravo ti sastojci deluju? Oleinska kiselina sjajno hrani i hidrira pramenova kose dodajući zaštitni sloj kako bi se sačuvala vlažnost (smanjuje gubljenje vode). Ima takođe antioksidantno svojstvo koje je neophodno za zdrav rast folikula. Kada je u pitanju marula ulje, ovaj korisni sastojak hrani kosu od korena do krajeva, a da kosa ne izgleda masno. Takođe hidrira kao što sprečava gubitak vode i zbog toga oštećena, lomljiva ili suva kosa ima posebnu korist.

Tri bočice Gliss Daily Oil Eliksira na polici sa belom pozadinom
Schwarzkopf
Ko je spreman za hranjenje, zaštitu i sjaj u kosi?

Daily Oil Eliksir takođe omogućava da kosa bude zaštićena od toplote i sunca, prema tome smanjuje oštećenja koja uzrokuju spoljni faktori. Daily Oil Eliksir ima keca u rukavu, a to je zapravo dva-u-jedan rešenje - možete naneti ili na kosu prosušenu peškirom i ostaviti da odstoji (kao što biste ostavili regenerator kao što je Gliss Oil Nutritive Express Repair Balzam) ili naneti ga na suvu kosu kao završnicu.

Korak po korak sa Daily Oil Eliksir

Ne može biti lakše pružiti kosi potrebnu zaštitu i hranljivost. Zaboravite da na gubljenje previše vremena za rutinu nege kose - potrebno je samo nekoliko minuta.

 1. Korak: Špricnite Gliss Daily Oil Eliksir jednom ili dvaput na dlan.
 2. Korak: Umasirajte ulje u kosu, gužvajući i uvijajući kovrdže za bolji rezultat. Ako imate ravnu kosu, nanesite ulje na dužine i na krajeve.
 3. Korak: Uživajte u vašoj savršeno nahranjenoj kosi!

To je to - samo tri jednostavna koraka do osvežene, hidrirane kose zdravog izgleda bez dosadnih lepljivih ostataka. Čak i oni za najaktivnijem stilom života mogu da izdvoje vreme za nanošenje ulja svakodnevno. Vaši istrošeni krajevi će vam biti zahvalni!

Povezani članci
 • Ošišajte krajeve kod kuće

  Prelepa kosa

  Ošišajte krajeve kod kuće
  ...

  Bez obzira na stanje vaše kose ili koju frizuru imate, šišanje krajeva pomoći će vam da izbegnete njihovo pucanje. Nemojte se plašiti, šišanje krajeva vrlo je jednostavno kad znate kako.

  ...
 • Kako koristiti ulje za kosu svakodnevno

  Prelepa kosa

  Kako koristiti ulje za kosu svakodnevno
  ...

  Ima toliko prednosti u korišćenju ulja za kosu. Ovaj čarobni proizvod ne samo da obezbeđuje dovoljnu hidrataciju, već i sprečava opadanje kose, drži podalje perut, jača kosu i daje joj prelepi sjaj i blistavost.

  ...
 • Maske za kosu: Dodatna nega

  Suva kosa

  Maske za kosu: Dodatna nega
  ...

  Da li je vaša kosa pod stresom, oštećena ili suva? Zatim morate dodati maske za kosu u svoju rutinu lepote. Evo kako pravilno nanositi maske za kosu!

  ...
 • Imate problem sa kovrdžanjem kose? Ukrotite kosu sa ovim trikovima

  Kovrdžava kosa

  Imate problem sa kovrdžanjem kose? Ukrotite kosu sa ovim trikovima
  ...

  Kiša i vlaga uzrokuju kovrdžanje vaše inače glatke kose? Oslobodite se letećih vlasi sa našim savetima.

  ...
 • Šampon za suvo pranje za dodatnu svežinu i volumen

  Šampon za kosu

  Šampon za suvo pranje za dodatnu svežinu i volumen
  ...

  Nemate vremena da perete i oblikujete kosu ujutro? Šampon za suvo pranje može da pomogne da se ukloni masnoća i da kosa miriše na čisto i sveže

  ...
 • Predstavljanje Gliss 2-u-1 maske za kosu

  Suva kosa

  Predstavljanje Gliss 2-u-1 maske za kosu
  ...

  Ako želite intenzivno hranjenje i kosu zdravog izgleda, na pravom ste mestu. Maska za kosu ne može biti jednostavnija za upotrebu i čak imate mogućnost da izaberete način na koji želite da je koristite pre pranja ili posle pranja.

  ...