Predstavljanje Gliss 2-u-1 maske za kosu

Nasmejana žena sa smeđom afro frizurom koja nosi beli top

Predstavljanje Gliss 2-u-1 maske za kosu

Verovatno ste svesni prednosti redovnog korišćenja maske za kosu kao što je objašnjeno u našem članku o učinku maski za kosu. Taj članak takođe uvodi u liniju maski za kosu Gliss 4-u-1, koja uključuje maske koje su napravljene u tri različite svrhe: hranjenje, sjaj i hidriranje. Nastavljamo da radimo da bismo zadovoljili potrebe svakog tipa kose, a tako su nastali Gliss 2-u-1 tretmani.

Načini na koji se upotrebljava Gliss 2-u-1 maska

Ako želite intenzivno hranjenje i kosu zdravog izgleda, na pravom ste mestu. Maska za kosu ne može biti jednostavnija za upotrebu i čak imate mogućnost da izaberete način na koji želite da je koristite pre pranja ili posle pranja. Ili nanesete na mokru kosu i ostavite 2-3 minuta i isperite za blaži rezultat ili nanesite na peškirom osušenu kosu i ostavite da odstoji za intenzivniji rezultat. Preporučujemo vam da koristite tretman 2-3 puta nedeljno za najbolji rezultat.

Maska za svaku potrebu

Da li već koristite šampon i regenerator iz određene linije Gliss? Koji god da je vaš omiljeni, bilo da je Ultimate Repair, Total Repair, Oil Nutritive, Split Hair Miracle itd., velika je šansa da je takođe dostupan kao 2-u-1 maska za kosu koju možete da koristite iz iste linije za koju već verujete da pravi čuda. Evo brzo predstavljanje naših najpopularnijih četiri Gliss 2-u-1 maski za kosu:

Gliss Ultimate Repair Strength 2-u-1 tretman za veoma oštećenu/suvu kosu: Obogaćen tečnim keratinom i crnim perlama, formula obnavlja izgubljeni keratin i temeljno obnavlja strukturu kose. Spremite se za nežniju, manje nestašnu kovrdžavu kosu i lakšu za održavanje.

Gliss Total Repair Replenish 2-u-1 tretman za suvu/stresiranu kosu: Ova maska sadrži hidrolizovani keratin i nektar cveća kako bi obnovila površinu kose i zaštitila od budućih. Uživajte u do 90% manje lomljenja vlasi i u intenzivnom kremastom hranjenju koji obećava da će učiniti kosu nežnom i sjajnom.

Gliss Oil Nutritive Nourish 2-u-1 tretman za slamastu/oštećenu kosu: Kombinacija oleinskih kiselina i marula ulja hrani kosu i vraća vlažnost. Rezultat je kosa zdravog izgleda jednostavnija za oblikovanje.

Gliss Split Hair Miracle Sealing 2-u-1 tretman za oštećenu i rascvetanu kosu: Obogaćena jonskim kompleksom i uljem semenke grožđa, ova maska za kosu obnavlja oštećenje vlasi kao što i zatvara rascvetane krajeve, ostavljajući kosu da izgleda što glađe i sjajnije moguće.

Sa toliko puno 2-u-1 tretmana u Gliss linije, razmaženi ste izborom. Bilo da imate suvu kosu, oštećenu ili jednostavno joj je potrebno malo nege, naći ćete pravi 2 u 1 tretman koji će odgovarati vašim potrebama. Ostavite ili isperite - to je u potpunosti na vama. Računajte na Gliss tretmane kako bi obnovili kosu i vratili joj staru slavu.

Povezani članci
 • Ošišajte krajeve kod kuće

  Prelepa kosa

  Ošišajte krajeve kod kuće
  ...

  Bez obzira na stanje vaše kose ili koju frizuru imate, šišanje krajeva pomoći će vam da izbegnete njihovo pucanje. Nemojte se plašiti, šišanje krajeva vrlo je jednostavno kad znate kako.

  ...
 • Kako koristiti ulje za kosu svakodnevno

  Prelepa kosa

  Kako koristiti ulje za kosu svakodnevno
  ...

  Ima toliko prednosti u korišćenju ulja za kosu. Ovaj čarobni proizvod ne samo da obezbeđuje dovoljnu hidrataciju, već i sprečava opadanje kose, drži podalje perut, jača kosu i daje joj prelepi sjaj i blistavost.

  ...
 • Maske za kosu: Dodatna nega

  Suva kosa

  Maske za kosu: Dodatna nega
  ...

  Da li je vaša kosa pod stresom, oštećena ili suva? Zatim morate dodati maske za kosu u svoju rutinu lepote. Evo kako pravilno nanositi maske za kosu!

  ...
 • Imate problem sa kovrdžanjem kose? Ukrotite kosu sa ovim trikovima

  Kovrdžava kosa

  Imate problem sa kovrdžanjem kose? Ukrotite kosu sa ovim trikovima
  ...

  Kiša i vlaga uzrokuju kovrdžanje vaše inače glatke kose? Oslobodite se letećih vlasi sa našim savetima.

  ...
 • Šampon za suvo pranje za dodatnu svežinu i volumen

  Šampon za kosu

  Šampon za suvo pranje za dodatnu svežinu i volumen
  ...

  Nemate vremena da perete i oblikujete kosu ujutro? Šampon za suvo pranje može da pomogne da se ukloni masnoća i da kosa miriše na čisto i sveže

  ...
 • Predstavljanje Gliss 2-u-1 maske za kosu

  Suva kosa

  Predstavljanje Gliss 2-u-1 maske za kosu
  ...

  Ako želite intenzivno hranjenje i kosu zdravog izgleda, na pravom ste mestu. Maska za kosu ne može biti jednostavnija za upotrebu i čak imate mogućnost da izaberete način na koji želite da je koristite pre pranja ili posle pranja.

  ...