Žena u pidžami stoji ispred ogledala i češlja svoju dugu tamno plavu kosu
Nega kose | Zaštita

Čudotvorac: Tretman bez ispiranja u spreju za vašu kosu

Ako vam je kosa slamasta i teško se češlja nakon pranja, verovatno traži malo dodatne nege! Spas: tretman bez ispiranja u spreju 

Šta je tretman bez ispiranja u spreju?

Mlada žena koja gleda u svoju dugu, tamno smeđu mokru kosu

Tretman bez ispiranja u spreju ne treba da se ispira i pruža trenutnu hranljivost.

Svako koristi šampon. Regenerator dolazi na drugo mesto. Tretman za kosu, ipak nije tako čest. Zašto? Tretmanima treba malo više vremena da čine čuda. Za najbolje rezultate, tretmani bez ispiranja moraju se ostaviti najmanje nekoliko minuta pa čak i preko noći.
Iz tog razloga smo veoma uzbuđeni zbog ovog tretmana bez ispiranja u spreju - poznat kao regenerator bez ispiranja! Obećava intenzivnu negu ali vam neće trebati više od minuta. Tretman bez ispiranja u spreju ne treba da se utrljava i da se ispira: samo ga naprskate i on stoji u kosi, pružajući trenutnu hranljivost.


Koja je razlika između regeneratora i tretmana bez ispiranja u spreju?

Regenerator zatvara kutikulu kose nakon što ju je šampon učinio hrapavijom, uglađujući površinu kose. Čini kosu glađom, sjajnijom i lakšom za češljanje. Takođe, zatvorena kutikula zadržava više vlažnosti u kosi, što je veoma korisno za suvu kosu.

 

U odnosu na regenerator, tretman bez ispiranja u spreju sadrži veoma visoko koncentrisane sastojke kako bi se kosi obezbedila dubinska hranljivost i sačuvala od spoljnih faktora stresa kao što su UV zračenja i toplota.


Zašto je vašoj kosi potreban tretman bez ispiranja u spreju?

Mlada žena koja nanosi tretman bez ispiranja u spreju na svoju dugu, mokru, smeđu kosu

Suvi krajevi? Svideća im se dodatna vlažnost koju pruža tretman bez ispiranja u spreju.

Regenerator - bilo da koristite onaj koji se ispira ili bez ispiranja u spreju je presudan za negu vaše kose. Dok šampon i regenerator čiste i hrane površinu, tretman bez ispiranja u spreju pruža intenzivnu negu.


Trebalo bi da stavljate dubinski regenerator pogotovo ako puštate kosu. Kosa će biti izdržljivija jer će se hidrirati krajevi i manje će biti podložna cvetanju i lomljenju.
 

Kako koristiti tretman bez ispiranja u spreju

Zašto je vašoj kosi potreban tretman bez ispiranja u spreju? Evo kako:

 

  1. Stavite šampon i regenerator na vašu kosu kao i obično.

  2. Pažljivo osušite peškirom bez preteranog trljanja.

  3. Naprskajte tretman na kosu sa razdaljine od otprilike petnaest centimetara. U zavisnosti od dužine kose koristite oko 10-15 prskanja za najbolji rezultat.

  4. Nežno očešljajte kosu.

  5. Oblikujte kao i obično.

 

Za optimalni rezultat ponovite najmanje jednom nedeljno.
 

Otkrijte: