Muškarac pod tušem telefonira, pere zube, brije se i tušira
Nega kose | Muškarci

Ko kaže da muškarci ne mogu obavljati više stvari odjednom?

Multitasking - sposobnost obavljanja više zadataka ili aktivnosti odjednom. Iako se u početku govorilo da muškarci ne mogu raditi odjednom toliko stvari kao i žene, izgleda da to nije dokazano! Znači muškarci, sve što želite je multitask! Multitasking pomaže da se uštedi mnogo vremena, bilo da sređujete papire dok gledate TV, završavate više jela istovremeno ili perete zube dok se tuširate. Kad smo već kod tuširanja…

Muškarac se tušira, telefonira i pere zube s maskom na licu.
© Schwarzkopf

Nadamo se da je telefon vodootporan!

Cilj tuširanja je naravno da se operemo. Mnogi se osvežavaju i razbuđuju pre posla ili je nekima to način da se opuste nakon teškog dana na poslu. Ipak to je više od pranja ispod tuša, kao što su mnogi potvrdili. Evo nekoliko izvanrednih aktivnosti koje se dešavaju ispod mlaza vode:

 

  • Brijanje
  • Pranje zuba
  • Pranje tuš kabine
  • Pevanje
  •  Surfovanje internetom

 

Prema anketi koju je sprovela Delta Dental Plans Asocijacija, 4% Amerikanaca pere zube ispod tuša - to je jednako 13 miliona ljudi!

Pevanje služi za oslobađanje od stresa iako možda ne i za osobe sa kojima živite. 60% ljudi je priznalo da peva ispod tuša. Razlog je možda zato što vas tuširanje opušta a kada se opuštate, vaš mozak luči dopamin koji vam pruža kreativne supstance da se pokrenete.

Šampon za multitasking

Znači već imate svoju omiljenu pesmu koja se čuje na vašim vodootpornim zvučnicima, pasta za zube je na četkici i uzimate šampon. Ali zar ne bi bilo sjajno kada biste mogli da koristite jedan proizvod za kosu, lice I telo? Pa, možete sa novim proizvodom Schauma 3 u 1 za muškarce! 

Muškarac drži bočicu Schauma 3u1 šamponanapjenjen u tušu
© Schwarzkopf

Schauma 3 u 1 šampon za muškarce deluje na kosu, lice i telo!

Kao i svi verni Schauma proizvodi, 3 u 1 šampon je obogaćen mikronutrijentima, koji su poznati po svojim učvršćujućim i vitalizirajućim svojstvima. Oni čiste lice i telo i temeljno hrane kosu, ostavljajući svež i čisti osećaj. Možete računati na njih za jaku kosu zdravog izgleda od korena do krajeva! 

Tri varijante

Bočica Schuama 3u1 šampona
© Schwarzkopf

Schauma 3 u 1 šampon morski minerali + aloja vera za zaštitu vlažnosti i svežinu

Schauma 3 u 1 šampon morski minerali + aloja vera za zaštitu vlažnosti i svežinu. Njegovi sastojci prirodnog porekla uključuju aloju veru koja je poznata po hidrantnim sastojcima dok morski minerali jačaju kosu i sprečavaju oštećenja.

Bočica 3u1 Schuam šampona
© Schwarzkopf

Schauma 3 u 1 šampon sa aktivnim ugljem i glinom za duboko čišćenje

Schauma 3 u 1 šampon sa aktivnim ugljem i glinom za dubinsko čišćenje. Njegovi sastojci prirodnog porekla uključuju aktivni ugalj koji je poznat po apsorpciji nečistoća i glinu koja je bogata mineralima.

Bočica Schuama 3u1 šampona
© Schwarzkopf

Schauma 3 u 1 Šampon nana + limunska trava protiv peruti i za osetljivi skalp

Schauma 3 u 1 Šampon nana + limunska trava protiv peruti i za osetljivi skalp. Njegovi sastojci prirodnog porekla uključuju nanu i limunsku travu koje su poznate po umirujućim svojstvima.

Ovi hranljivi veganski proizvodi vam omogućuju da uštedite vreme dok vam istovremeno pružaju nežnu negu za kosu, lice i telo.

 

Prema tome ako žurite, Schauma 3 u 1 šamponi će vam pomoći da se ne odreknete nijednog koraka u rutini pranja. Zašto da preskačete kad možete da uštedite na vremenu?

Otkrijte: