Plava žena sa pletenicama i trakama u kosi
Izdvojeno | Trendovi 2020

Fun Fiesta: bogata, šarena i vesela

 

Tražite uzbudljivu frizuru koja sadrži “joie de vivre „ i ekstavaganciju? Kao deo serije frizura Schwarzkopf Looks 2020, Fun Fiesta pruža vam potpuno uživanje u svakom trenutku i iskorak iz vaše zone komfora.

 

„Za mene je tradicija ogroman izvor inspiracije“, kaže stručnjak za kosu Armin Morbak, koji je svoju inspiraciju za Schwarzkopf Looks 2020 dobio iz tradicionalnih frizura iz raznih delova sveta. Frizurama Fun Fiesta potrebno je jedno: zabava. „Jako sam naglasio spajanje elegantnih frizura i prilično ležernih, kao i kontraste između obuzdavanja i razigranosti“, otkriva Schwarzkopfov stilista. Vrlo mu je važno da moderne frizure može da nosi svako i da se njegove kreacije mogu nositi bez obzira na poreklo, godište ili pol.

 

Tradicija u kombinaciji sa savremenom ležernošću

 

Armin Morback učinio je više od kreiranja Schwarzkopf Looks 2020 u ulozi kreativnog direktora – on ih je i fotografisao. Frizure Fun Fiesta povezuju pletene elemente sa šarenim ukrasima za kosu, namernu asimetriju i dodatnu ležernost. Model Natalia oblikovala je pletenu frizuru koja savršeno pokazuje suštinu frizure Fun Fiesta:

 

Blonde woman with hair down
© Armin Morbach

Pre: model Natalia sa puštenom kosom.

one dam image
  1. Umasirajte obilnu količinu Taft Power Cashmere pene za kosu u kosu prosušenu peškirom i prosušite je da bude skoro suva. Podelite kosu na tri dela i pričvrstite ih šnalama.
  2.  Ispletite francusku pletenicu od dela kose na vrhu glave.
  3. Uvijte pletenicu u punđu i učvrstite je ukosnicama.
  4. Omotajte traku u boji oko punđe.
  5. Zatim ispletite delove sa strana glave.
  6. Krajeve pletenica vežite šarenim trakama. Učvrstite frizuru proizvodom Taft Casual Chic Fragrance & Shine Mist, koji unosi sjaj u kosu i rešava problem stršećih vlasi.
Blonde woman with braids and ribbons in hair
© Armin Morbach

Posle: model Natalia sa veselom pletenom frizurom

Naš savet:

Sa Pure Anđeoskom plavom 10.0 trajnom bojom u gelu dobijate svetlu, privlačnu plavu boju iz vaših snova. A kako biste kosu održali savršeno negovanom, savetujemo upotrebu Gliss ulja Ultimate Repair Daily Oil Elixir.

 

one dam image

Provokativno i urbano: ova pletena frizura privlači poglede

Imate dugu kosu i želite da probate neku kreativnu frizuru? U našim video uputstvima, model Gao pokazuje oblikovanje moderne pletene frizure koja će vas odmah ubaciti u centar pažnje:

Naš savet:

Palette Deluxe Intenzivno Prirodno crna 1-0 boja oblaže vašu kosu raskošnom crnom bojom s očaravajućim sjajem. Obavezno redovno koristite  Gliss ulje Ultimate Repair Daily Oil Elixir za zaglađivanje i kontrolu vlasi.