Skip to Content

Kako sačuvati frizuru ceo dan

Taft Power može da drži na mestu čak i najizazovnije frizure.
© Schwarzkopf
Taft Power može da drži na mestu čak i najizazovnije frizure.

Svi smo prošli kroz to. Proveli ste večnost u oblikovanju kose do savršenstva da bi vam dosadna kiša pokvarila ceo trud čim ste izašli iz kuće. Kiša nije jedini krivac za loš dan za kosu - vlaga i vetar su takođe konkurenti u izazivanju nestašnog kovrdžanja.

Kako se ne biste našli u takvoj situaciji svaki put kad izađete iz kuće, biće vam drago da znate da postoje proizvodi koji mogu da vam pomognu da vaša glatka frizura ostane glatka do kraja dana. Taft Power kao spas!

Računajte na Taft Power kako bi vaša frizura potrajala

Taft Power linija sadrži mnoge sprejove, gelove i voskove tako da imate puno opcija kada tražite pravi proizvod za kosu. Od atraktivnog kifa kao što je ovaj gore, do zalizanih, stilova dovedenih do savršenstva, Taft Power linija u skladu sa svojim imenom ima snagu da drži vašu kosu na mestu bez otežavanja. Jednostavno upotrebite Taft Power Wax da ugladite vaš željeni stil ili da ga oblikujete, zatim završite sa velikom količinom Taft Power Hair Lacquer laka za kosu i uživajte u savršenoj postojanosti od jutra do mraka.  Sa svojom velikom postojanošću 5, možete biti sigurni da će frizura ostati na mestu.

 • Taft
  Lak za kosu
  ...
 • Taft
  Gel za kosu
  ...
 • Taft
  Vosak
  ...
 • Taft
  Activity gel za kosu
  ...

Zašto izabrati Taft Power?

Zamislite do 72 sata postojanosti bez lepljenja koje se često povezuje sa čvrstom postojanošću, zvuči dobro, zar ne? A koristeći Taft Power vi se zapravo istovremeno brinete o kosi jer formula jača kosu od korena do krajeva i štiti od isušivanja. Prema tome ako birate Taft birate postojanost bez lepljivih ostataka koja će izdržati sve što vremenski uslovi predviđaju za taj dan - kišu, vetar ili vlagu. Snažna postojanost ne mora da znači kameno tvrda kosa, a to Taft Power pokazuje.  

Kako postići glatki, zalizani izgled sa Taft Power.

Postizanje celodnevne postojanosti je jednostavno sa odgovarajućim proizvodima. Evo kako da postignete da vaša kosa stoji na istom mestu od trenutka kada izađete iz kuće dok se ne vratite.

 1. korak: Zagrejte Taft Power Wax u rukama i nanesite na kosu kako bi dobili željenu postojanost.
 2. korak: Uzmite Taft Power Hair lak i naprskajte oko cele kose, tako da svaki pramen bude pokriven.

You need to accept cookies to play this video

I to je bukvalno to. Samo dodajte još par koraka vašoj jutarnjoj rutini i rešite se maltretiranja oblikovanja kose nekoliko puta dnevno, svaki put kada počinje da gubi oblik. Računajte na Taft Power da to sredi. 

Povezani članci
 • Novi izgled Taft gelova za još snažnije frizure

  Izdvojeno

  Novi izgled Taft gelova za još snažnije frizure
  ...

  Donosimo vam pregled Taft proizvoda za oblikovanje kose za muškarce, uz poboljšanu formulu i novi izgled.

  ...
 • Modernizovani Taft

  Izdvojeno

  Modernizovani Taft
  ...

  Sada kada Taft ima novi izgled i unapređenu formulu i pakovanje, odlučili smo da obnovimo sve što je u vezi sa Taft-om.

  ...
 • Kako koristiti proizvode za oblikovanje kose za muškarce

  Izdvojeno

  Kako koristiti proizvode za oblikovanje kose za muškarce
  ...

  Sa toliko različitih proizvoda za muškarce na tržištu, oprošteno vam je ako ne znate za šta služi puder za oblikovanje ili kako se ispravno nanosi vosak. Stoga vam dajemo prikaz proizvoda za oblikovanje kose za muškarce, čemu služe i kako ih koristiti. Koristićemo Taft proizvode kao primere.

  ...
 • Veoma jednostavni saveti za oblikovanje sa Taft - Kovrdže

  Taft stajling saveti

  Veoma jednostavni saveti za oblikovanje sa Taft - Kovrdže
  ...

  Ima li bolji način da se prihvate kovrdže nego da ih ostavite puštene da ih svi vide? Ali ako imaju loš dan, ponekad im je potrebna dodatna pomoć kako bi ostale prelepe ceo dan.

  ...
 • Suočiti se sa svakodnevnicom sa snagom i samopouzdanjem

  Izdvojeno

  Suočiti se sa svakodnevnicom sa snagom i samopouzdanjem
  ...

  Imate loš dan? Pukao vam je kaiš na torbi, prosuli ste kafu na novu bluzu, pocepale su vam se hulahopke - ima toliko mnogo stvari koje mogu da krenu naopako kako krenete na posao.

  ...