Skip to Content

Kako koristiti proizvode za oblikovanje kose za muškarce

Sa toliko različitih proizvoda za muškarce na tržištu, oprošteno vam je ako ne znate za šta služi puder za oblikovanje ili kako se ispravno nanosi vosak. Stoga vam dajemo prikaz proizvoda za oblikovanje kose za muškarce, čemu služe i kako ih koristiti.  Koristićemo Taft proizvode kao primere.

Taft linija omogućava da pređete od kovrdžave kose do kose kao da ste upravo izašli iz kreveta za nekoliko sekundi.
© Schwarzkopf
Taft linija omogućava da pređete od kovrdžave kose do kose kao da ste upravo izašli iz kreveta za nekoliko sekundi.

Gel

Gel za kosu je proizvod za oblikovanje namenjen za stvaranje pokreta dok istovremeno drži vlasi na mestu. Sjajan je način da se doda tekstura, struktura i sjaj. Takođe se može koristiti da se kosa zaliže pozadi, što je savršen trik ako imate puno letećih nestašnih vlasi. Savršeno je da se održi muška punđa u mestu!

Gelovi za oblikovanje imaju različite jačine, prema tome možete izabrati nivo postojanosti u zavisnosti od toga šta želite da postignete sa vašom kosom. Za natapirani izgled, srednja postojanost će biti više nego dovoljna. Taft V12 Gel može da pomogne da postignete ovaj izgled. Ako više volite zalizanu frizuru pozadi, potrebna je maksimalna postojanost kako bi se obezbedio stil koji ostaje na mestu.

Tražite srednju postojanost? Taft V12 je pravi proizvod!
© Schwarzkopf
Tražite srednju postojanost? Taft V12 je pravi proizvod!

Vosak

Vosak je namenjen da oblikuje i drži kosu u raznim stilovima kao što je „façon” frizura. Iako je jak, on omogućava fleksibilnost pokreta tako da ćete lako moći da kreirate vaš željeni izgled. Vosak ne otežava kosu kao gel ili pena, prema tome ako vam se stil ne dopada možete jednostavno da preoblikujete kosu bez potrebe da isperete vosak. Taft Specialties Creative Modelling vosak sprečava isušivanje kose!

Pasta

Pasta za oblikovanje kose je lagana i elastična pasta koja vam omogućuje da date kosi veću definiciju, oblik i teksturu. Ovaj proizvod je gust skoro čvrst tako da ga je potrebno zagrejati trljanjem rukama pre nanošenja. Sa Taft texsture fiber pastom možete oblikovati više puta, a da ne morate ponovo da je nanosite. Promenite lako svoju frizuru u toku dana ako imate potrebu.

Krema, gel, puder, vosak? Taft ima sve!
© Schwarzkopf
Krema, gel, puder, vosak? Taft ima sve!

Krema

Kreme za kosu se mogu koristiti da se uglade kovrdže i da se spuste razbarušene i nestašne vlasi, a bez da se umasti kosa. One dodaju nežan, prirodan sjaj kosi bez otežavanja. Ako vaše kovrdže moraju da se srede, koristite Taft Curl Styling Balzam, a za jaku postojanost koja traje danima, preporučujemo Taft Irresistible Power Grooming Cream.

Glina

Glina za kosu je slična vosku i daje osećaj „punije” kose pružajući strukturu, gustinu i oblik svakom pojedinačnom pramenu. Glina je savršena za stvaranje voluminoznih frizura koje će trajati ceo dan i neće dati utisak otežane kose. Taft modelirajuća glina je baš ono što vam je potrebno da postignete natapirani i teksturisani izgled.

Puder

Puderi za kosu stvaraju trenje između pramenova kose i na taj način dodaju volumen i teksturu vašoj kosi. Nije iznenađujuće da su poznati kao matirajući puderi za teksturu. Ako imate tanku kosu, puder sa instant podizanjem i sa jakom postojanošću može zaista napraviti razliku. Puderi su takođe poznati po tome da apsorbuju prekomernu mast, što je dobrodošlo ako imate masnu kosu.

 • Taft
  Gel za kosu
  ...
 • Taft
  Gel za kosu
  ...
 • Taft
  Vosak
  ...
 • Taft
  Activity gel za kosu
  ...
 • Taft
  Fiber pasta
  ...
 • Taft
  Creative Looks vosak za oblikovanje
  ...
 • Taft
  Grooming krema
  ...
 • Taft
  Gel za kosu
  ...
 • Taft
  Gel za kosu
  ...
 • Taft
  Speed Hold gel
  ...
 • Taft
  Speed Hold gel
  ...
 • Taft
  Gel za kosu
  ...

Prednosti Taft proizvoda

Taft linija proizvoda za oblikovanje sadrži sve što je gore navedeno. Nikad nije bilo lakše naći proizvod koji zadovoljava sve vaše potrebe. Linija gelova od postojanosti nivoa 3 kao što je Wet gel za malu pomoć, do super jake postojanosti V12 gela, na primer. Ovaj poslednji obećava čak da će držati vašu frizuru do 72 sata! Da li smo pomenuli da su gel formule veganske? One ne sadrže sastojke životinjskog porekla tako da možete zalizati kosu pozadi bez brige. Većina gelove postoji u tri različita oblika - Power Hold, Power Gel i Looks Power Gel za dodatni komfor.

Kada je u pitanju Taft Specialties, možete očekivati nivo postojanosti 2 kao Taft modelirajuća glina, kao i postojanost nivo 5 sa Taft Creative vosak. Uživajte u 24 časovnoj postojanosti sa proizvodima iz linije Taft Specialties.

Povezani članci
 • Novi izgled Taft gelova za još snažnije frizure

  Izdvojeno

  Novi izgled Taft gelova za još snažnije frizure
  ...

  Donosimo vam pregled Taft proizvoda za oblikovanje kose za muškarce, uz poboljšanu formulu i novi izgled.

  ...
 • Kako sačuvati frizuru ceo dan

  Izdvojeno

  Kako sačuvati frizuru ceo dan
  ...

  Svi smo prošli kroz to. Proveli ste večnost u oblikovanju kose do savršenstva da bi vam dosadna kiša pokvarila ceo trud čim ste izašli iz kuće. Kiša nije jedini krivac za loš dan za kosu - vlaga i vetar su takođe konkurenti u izazivanju nestašnog kovrdžanja.

  ...
 • Modernizovani Taft

  Izdvojeno

  Modernizovani Taft
  ...

  Sada kada Taft ima novi izgled i unapređenu formulu i pakovanje, odlučili smo da obnovimo sve što je u vezi sa Taft-om.

  ...
 • Veoma jednostavni saveti za oblikovanje sa Taft - Kovrdže

  Taft stajling saveti

  Veoma jednostavni saveti za oblikovanje sa Taft - Kovrdže
  ...

  Ima li bolji način da se prihvate kovrdže nego da ih ostavite puštene da ih svi vide? Ali ako imaju loš dan, ponekad im je potrebna dodatna pomoć kako bi ostale prelepe ceo dan.

  ...
 • Suočiti se sa svakodnevnicom sa snagom i samopouzdanjem

  Izdvojeno

  Suočiti se sa svakodnevnicom sa snagom i samopouzdanjem
  ...

  Imate loš dan? Pukao vam je kaiš na torbi, prosuli ste kafu na novu bluzu, pocepale su vam se hulahopke - ima toliko mnogo stvari koje mogu da krenu naopako kako krenete na posao.

  ...