Skip to Content

Suočiti se sa svakodnevnicom sa snagom i samopouzdanjem

Imate loš dan? Pukao vam je kaiš na torbi, prosuli ste kafu na novu bluzu, pocepale su vam se hulahopke - ima toliko mnogo stvari koje mogu da krenu naopako kako krenete na posao. Ali ne dozvolite da vas ove male nezgode obeshrabre i upropaste vaš dan. Podsetite se da ste jaka žena - zračite pouzdanjem i prikazujete drugima da ste jaka osoba vredna pažnje. Ali kako da se osećate još odvažnijom? Taft je tu da pomogne! 

Imate već samopouzdanje - Taft treba samo malo da ga podstakne.
© Schwarzkopf
Imate već samopouzdanje - Taft treba samo malo da ga podstakne.
 • Taft
  Heat Protection Sprej
  ...
 • Taft
  Lak za kosu
  ...
 • Taft
  Puder za volumen
  ...
 • Taft
  Lak za kosu
  ...
 • Taft
  Pena za kosu
  ...

Osećajte se nepobedivo sa Taft

Ako izgledate fantastično spolja, osećaćete se fantastično i iznutra. Dohvatite svoj omiljeni Taft proizvod, nanesite ga u kosu i uživajte u dodatnom pouzdanju. Taft se nedavno promenio -  sa novim dizajnom i poboljšanim novim formulama, pruža vašoj kosi dugotrajana, volumen i pokret, što više poželeti? Kada izgledate i osćete se fantastično, ništa ne može da spreči vaš uspeh.

Malo Taft Volume Instant pudera i bićete nepobedivi.
© Schwarzkopf
Malo Taft Volume Instant pudera i bićete nepobedivi.

Taft na vašem novom poslu

Prvi dan na vašem novom poslu, dovoljno ste nervozni. Uđete u toalet kako biste se malo i kratko sredili, kad vam odjednom pukne štikla. Tonete u samosažaljenje? Nikako! Pustite kosu, prođite malo Taft Volume Instant pudera kroz kosu za instant, dugotrajan volumen, bacite te cipele i suočite se sa firmom bosonogi. Da li zaista mislite da će iko primetiti vaše bose noge kada hodate sa tolikim samopouzdanjem. Neverovatno je šta čini samopouzdanje.

Taft sa novim početkom

Raskidi su teški ali zamislite da morate da se vidite sa bivšim dečkom. Zašto ne iskoristiti tu priliku u vašu korist? Umesto da sedite poraženi u kolima, pustite kosu, naprskajte malo Taft Complete Keratin laka za kosu kako bi talasi bili na mestu i krenite na taj sud kao da ste u svojoj kući. Da li ste primetili da se vaš bivši vrti oko vas? Nasmešite se, krenite i stavite burmu u džep - on vam više ne treba.  

Briga o svom izgledu nikad nije prošla iz mode, prema tome spojite to sa pozitivnim mentalnim stavom i prikažite svima da ste jaka, snažna žena koja neće odustati. Taft je na vašoj strani - zahvaljujući novim pakovanjima za putovanje - kako biste postigli svoje snove. Inovativni proizvodi čine da kosa izgleda bilje nego ikada. Ne možemo da planiramo šta će se desiti u životu ali možemo da izvučemo najbolje iz onoga što imamo.

Povezani članci
 • Novi izgled Taft gelova za još snažnije frizure

  Izdvojeno

  Novi izgled Taft gelova za još snažnije frizure
  ...

  Donosimo vam pregled Taft proizvoda za oblikovanje kose za muškarce, uz poboljšanu formulu i novi izgled.

  ...
 • Kako sačuvati frizuru ceo dan

  Izdvojeno

  Kako sačuvati frizuru ceo dan
  ...

  Svi smo prošli kroz to. Proveli ste večnost u oblikovanju kose do savršenstva da bi vam dosadna kiša pokvarila ceo trud čim ste izašli iz kuće. Kiša nije jedini krivac za loš dan za kosu - vlaga i vetar su takođe konkurenti u izazivanju nestašnog kovrdžanja.

  ...
 • Modernizovani Taft

  Izdvojeno

  Modernizovani Taft
  ...

  Sada kada Taft ima novi izgled i unapređenu formulu i pakovanje, odlučili smo da obnovimo sve što je u vezi sa Taft-om.

  ...
 • Kako koristiti proizvode za oblikovanje kose za muškarce

  Izdvojeno

  Kako koristiti proizvode za oblikovanje kose za muškarce
  ...

  Sa toliko različitih proizvoda za muškarce na tržištu, oprošteno vam je ako ne znate za šta služi puder za oblikovanje ili kako se ispravno nanosi vosak. Stoga vam dajemo prikaz proizvoda za oblikovanje kose za muškarce, čemu služe i kako ih koristiti. Koristićemo Taft proizvode kao primere.

  ...
 • Veoma jednostavni saveti za oblikovanje sa Taft - Kovrdže

  Taft stajling saveti

  Veoma jednostavni saveti za oblikovanje sa Taft - Kovrdže
  ...

  Ima li bolji način da se prihvate kovrdže nego da ih ostavite puštene da ih svi vide? Ali ako imaju loš dan, ponekad im je potrebna dodatna pomoć kako bi ostale prelepe ceo dan.

  ...
 • Suočiti se sa svakodnevnicom sa snagom i samopouzdanjem

  Izdvojeno

  Suočiti se sa svakodnevnicom sa snagom i samopouzdanjem
  ...

  Imate loš dan? Pukao vam je kaiš na torbi, prosuli ste kafu na novu bluzu, pocepale su vam se hulahopke - ima toliko mnogo stvari koje mogu da krenu naopako kako krenete na posao.

  ...