Samouverena poslovna žena sedi u privatnom avionu
Izdvojeno |

Modernizovani Taft

Sada kada Taft ima novi izgled i unapređenu formulu i pakovanje, odlučili smo da obnovimo sve što je u vezi sa Taft-om. To uključuje legendarne reklame koje smo kreirali svake decenije. One ističu nezavisnu, glamuroznu, poslovnu ženu koja nosi dugu kosu - pokazujući sposobnost Taft laka za kosu da pruži veoma jaku postojanost. Cilj ove dobro poznate kampanje je bio da se prikaže podrška Taft-a emancipaciji žena, a to radi i danas.

Taft lak u prvom planu, a u pozadani je privatni avion
© Schwarzkopf

Odleti bez letećih pramenova zahvaljujući Taft laku za kosu

Emancipacija žena tada i sada

Taft podržava - i uvek je podržavao - emancipaciju žena. U prošlim decenijama, Taft je to pokazivao kreirajući reklamu koja prikazuje moćnu poslovnu ženu koja leti privatnim avionom oko sveta zbog posla. Poruka ove reklame je trebalo da pokaže da žena može da radi i da bude ono što želi, što je bilo veoma snažna poruka 80-tih kada se od žena često očekivalo da ostanu kod kuće i da ostave svoje karijere po strani ili jednostavno da ih uopšte nemaju.  

Istorija promena

Te reklame su trajale nekoliko decenija i imale su jake, uticajne zvezde za protagoniste, neko na koga su žene mogle da se ugledaju. To je podrazumevalo reklame sa nemačkim poslovnim ženama iz 80-tih, Hajd Klum i Toni Garn.
Tada, velika kosa je bila moda koja je spajala ove ambiciozne ličnosti. Kako bi velika kosa stajala na mestu bilo je potrebno puno proizvoda, zato je kosa bila pokrivena proizvodom, što je stvaralo konkretnu postojanost koja nije dozvoljavala nijednom pramenu da se pomeri.

Taft danas

Poslovna žena sa postojanom frizurom pozira pred ulazak u avion
© Schwarzkopf

Emancipacija žena je tačno ono za šta se Taft zalaže.

Oblikovanje u Taftovoj novoj reklami predstavlja svet koji je daleko od savršeno oblikovane kose iz prošlih decenija. Poruka emancipacije žena je ista i prati tradiciju uspešne poslovne žene koja uzima privatni avion do svog sledećeg poslovnog sastanka ali sada je uključen i humor. Gospođa je odlučila da se sredi do savršenstva ali kosa joj uopšte nije sređena - Velika greška. Kiša je kvasi, vetar čini da njena kosa izgleda kao deo kostima za Noć veštica, a najbolje od svega, toplota greje mokru kosu čineći je bukvalno skuvanom. Hajde da govorimo o lošem danu za kosu! Da je samo oblikovana sa Taft-om, ovo se ne bi dogodilo! Ovo je poruka: bez oblikovanja, bez rešenja. Taft lakovi za kosu su kombinovani sa All Weather Proof završnicom kako bi učinili da vaš stil izgleda baš onako kako je osmišljen za 3 dana bez obzira na vremenske uslove. Ova formula se bori protiv vlage, letećih pramenova i zagađenja. Sa vašom kosom savršeno oblikovanom sa Taft, imate jednu brigu manje i bićete spremni za sve što vam dan nudi. 

Otkrijte: Hairspray