Mladić sa proizvodom u kosi koji drži njegovu nestašnu frizuru u mestu
Izdvojeno

Kako koristiti proizvode za oblikovanje kose za muškarce

Sa toliko različitih proizvoda za muškarce na tržištu, oprošteno vam je ako ne znate za šta služi puder za oblikovanje ili kako se ispravno nanosi vosak. Stoga vam dajemo prikaz proizvoda za oblikovanje kose za muškarce, čemu služe i kako ih koristiti.  Koristićemo Taft proizvode kao primere.

Mladić sa proizvodom u kosi koji drži njegovu nestašnu frizuru u mestu
© Schwarzkopf

Taft linija omogućava da pređete od kovrdžave kose do kose kao da ste upravo izašli iz kreveta za nekoliko sekundi.

Gel

Gel za kosu je proizvod za oblikovanje namenjen za stvaranje pokreta dok istovremeno drži vlasi na mestu. Sjajan je način da se doda tekstura, struktura i sjaj. Takođe se može koristiti da se kosa zaliže pozadi, što je savršen trik ako imate puno letećih nestašnih vlasi. Savršeno je da se održi muška punđa u mestu!

Gelovi za oblikovanje imaju različite jačine, prema tome možete izabrati nivo postojanosti u zavisnosti od toga šta želite da postignete sa vašom kosom. Za natapirani izgled, srednja postojanost će biti više nego dovoljna. Taft V12 Gel može da pomogne da postignete ovaj izgled. Ako više volite zalizanu frizuru pozadi, potrebna je maksimalna postojanost kako bi se obezbedio stil koji ostaje na mestu.

Dva Taft V12 styling gel proizvoda prikazana na sivoj pozadini
© Schwarzkopf

Tražite srednju postojanost? Taft V12 je pravi proizvod!

Vosak

Vosak je namenjen da oblikuje i drži kosu u raznim stilovima kao što je „façon” frizura. Iako je jak, on omogućava fleksibilnost pokreta tako da ćete lako moći da kreirate vaš željeni izgled. Vosak ne otežava kosu kao gel ili pena, prema tome ako vam se stil ne dopada možete jednostavno da preoblikujete kosu bez potrebe da isperete vosak. Taft Specialties Creative Modelling vosak sprečava isušivanje kose!

Pasta

Pasta za oblikovanje kose je lagana i elastična pasta koja vam omogućuje da date kosi veću definiciju, oblik i teksturu. Ovaj proizvod je gust skoro čvrst tako da ga je potrebno zagrejati trljanjem rukama pre nanošenja. Sa Taft texsture fiber pastom možete oblikovati više puta, a da ne morate ponovo da je nanosite. Promenite lako svoju frizuru u toku dana ako imate potrebu.

tRI različita Taft proizvoda za oblikovanje prikazanih na crnim kutijama na sivoj podlozi
© Schwarzkopf

Krema, gel, puder, vosak? Taft ima sve!

Krema

Kreme za kosu se mogu koristiti da se uglade kovrdže i da se spuste razbarušene i nestašne vlasi, a bez da se umasti kosa. One dodaju nežan, prirodan sjaj kosi bez otežavanja. Ako vaše kovrdže moraju da se srede, koristite Taft Curl Styling Balzam, a za jaku postojanost koja traje danima, preporučujemo Taft Irresistible Power Grooming Cream

Glina

Glina za kosu je slična vosku i daje osećaj „punije” kose pružajući strukturu, gustinu i oblik svakom pojedinačnom pramenu. Glina je savršena za stvaranje voluminoznih frizura koje će trajati ceo dan i neće dati utisak otežane kose. Taft modelirajuća glina je baš ono što vam je potrebno da postignete natapirani i teksturisani izgled.

Puder

Puderi za kosu stvaraju trenje između pramenova kose i na taj način dodaju volumen i teksturu vašoj kosi. Nije iznenađujuće da su poznati kao matirajući puderi za teksturu. Ako imate tanku kosu, puder sa instant podizanjem i sa jakom postojanošću može zaista napraviti razliku. Puderi su takođe poznati po tome da apsorbuju prekomernu mast, što je dobrodošlo ako imate masnu kosu.

Prednosti Taft proizvoda

Taft linija proizvoda za oblikovanje sadrži sve što je gore navedeno. Nikad nije bilo lakše naći proizvod koji zadovoljava sve vaše potrebe. Linija gelova od postojanosti nivoa 3 kao što je Wet gel za malu pomoć, do super jake postojanosti V12 gela, na primer. Ovaj poslednji obećava čak da će držati vašu frizuru do 72 sata! Da li smo pomenuli da su gel formule veganske? One ne sadrže sastojke životinjskog porekla tako da možete zalizati kosu pozadi bez brige. Većina gelove postoji u tri različita oblika - Power Hold, Power Gel i Looks Power Gel za dodatni komfor.

Kada je u pitanju Taft Specialties, možete očekivati nivo postojanosti 2 kao Taft modelirajuća glina, kao i postojanost nivo 5 sa Taft Creative vosak. Uživajte u 24 časovnoj postojanosti sa proizvodima iz linije Taft Specialties.

Otkrijte: