Muškarac duge plave kose
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za muškarce

Frizure za muškarce: Stilovi, saveti i trikovi

Najbolje muške frizure

Muškarci imaju veliki izbor kada su u pitanju frizure. U zavisnosti od gustine kose i želja, mnoge su mogućnosti. Ultra kratak novi crop, kratka frizura sa dugim šiškama ili shag dužine do ramena? Postoje brojne frizure i stilovi za bilo koji tip kose i dužinu: sasvim je OK eksperimentisati! Između ostalog, kosa raste i daje vam dovoljno vremena da odlučite: da li zadržati dugu kosu ili ošišati je i početi iz početka? Oni koji pronađu omiljenu frizuru ostataće joj verni - osim ako se ne pojave novi izazovni trendovi kojima je teško odoleti. Pored toga, najmoderniji muškarci i idoli je nose...

Najbolje muške frizure

Poseta frizeru nije neophodna. Dok je dobro šišanje početak i osnova za bilo koju frizuru, oblikovanje je to što definiše izgled. Sa koje strane je razdeljak? Da li je kosa oblikovana u mokrom stilu sa gelom, ili ležerno sa voskom? Da li šiške padaju na lice nežno ili prirodno, ili je oblikovana u kif frizuru? Ko ne rizikuje, ne dobija! Probajte da promenite imidž. Iznenadićete se kako će ljudi odreagovati. 

Uz kosu, muškarci imaju opciju i da oblikuju bradu. Stil može sasvim da se promeni sa (ili bez) nje. Šnaucer, puna brada, brkovi - opet brojne mogućnosti. Samo vodite računa da izgleda negovano. Muškarci vole moderno!

Saveti i trikovi: Muškarci i boje za kosu

Iako su muškarci oprezni kada je u pitanju bojenje kose, ova tema je odavno prestala da bude tabu: Plava (violinista Dejvid Garet je najpoznatiji primer), smeđa i crna su popularne nijanse za muškarce kako bi pokrili prve sede vlasi. S druge strane, poznati sedi muškarci kao Kristof Volc pokazuju da muškarci sa sedom kosom imaju svoj šarm - posebno sa dobrim stajlingom! Crvenokosi muškarci su retkost (svega 2-3 odsto populacije). I oni takođe mogu da izvuku maksimum svog izgleda sa odgovarajućom frizurom i bradom.

Saveti i trikovi: pomoć za kosu za muškarce

Udovicin špic je čest problem kada je u pitanju kosa kod muškaraca, i predstavlja problem za kreativno oblikovanje. Dobre vesti: postoji rešenje za svaki problem, i možete da iskoristite maksimum od visokog čela sa nekoliko malih trikova. Nije vam potreban brijač, malo duža kosa je još jedan dobar izbor. Opadanje kose i udovicin špic - dva tipična problema za kosu kod muškaraca. Muškarci su podložniji peruti. Međutim sa odgovarajućom negom, skalp može brzo da pronađe svoju ravnotežu.