Skip to Content

5 najboljih festivalskih frizura

Mlada devojka sa šeširom šalje poljubac u kameru

Neuglađena hipi kosa, otkačene pletenice i moderni aksesoari: otkrivamo vam pet najpopularnijih festivalskih frizura, oblikovanih za plesanje, žurke i uživanje pod reflektorima! I još: dodatni saveti za savršenu odgovarajuću festivalsku kosu.

Vreli dani, tople noći, dobar ritam, hipi atmosfera - na festivalima vaš izgled treba da bude moderan, dugotrajan i čvrst! Jer čak i kada muzika počinje da se gasi i šatori se pakuju, na velikim festivalima, žurka se i dalje negde nastavlja: koncerti, žurke i manji festivali - od proleća do jeseni, dešavanja na otvorenom i proslave traju nonstop. Ključna stvar: vaša kosa mora da izdrži najvatrenije plesove izgledajući i dalje fantastično. Naravno, obavezna lepršava hipi kosa je savršena za mnoge fanove festivala ali u 2019. postoje mnoge druge frizure za žurku koje treba probati. Predstavljamo vam naših top 5 festivalskih frizura za Koačelu, Glastonberi, Lolapaluzu, Burning Men, SXSW, Vudstok, Roskild...

 • Ponesite šampon za suvo pranje. Mini pakovanja su savršena za torbu za festival. Ova čudotvorna nega će vam pomoći još jedan dan bez obaveze da perete kosu u kampingu. Osim toga, odmah će dodati volumen.
 • Sunce sija? Setite se UV zaštite - ne samo za kožu već i za kosu. Šešir, kapa ili moderna bandana marama će zaštiti vašu kosu i skalp od sunca. Osim toga: zaštita od sunca je dodatni aksesoar za vaš izgled.
 • Vašoj stilizovanoj festivalskoj kosi mnogi će se diviti - zašto joj ne dati i fantastičan miris? Naprskajte vašu gotovu frizuru sa parfemom za kosu kako bi imala svež miris i širila pozitivne vibracije.
   

Imate kartu, spakovali ste proizvode za lepotu, sada je vreme da izaberete stil: evo naših 5 najboljih festivalskih frizura.

Festivalske frizure: nove šiške

Ova frizura se igra sa kontrastima: pustite vašu dugu kosu da leprša preko ramena, dok su šiške precizno sređene (ovaj izgled odgovara i dugim i kratkim šiškama). Ovaj stil je adekvatan za bilo koji festival kao i za šik žurku u bašti! 

Festivalske frizure: pletenice, pletenice, pletenice

Jednostavne ali ipak brilijantne: sa „pigtails” pletenicama možete ubiti dve muve jednim udarcem jer pod A: izgledaju fantastično, a pod B: stajaće veoma dugo. Duge noći, neobuzdani plesovi, vetar, loše vreme, promena autfita...i pored svega toga vaše pletenice će biti savršene. Zaključak: postignite festivalsko savršenstvo sa ovom frizurom.  

Festivalske frizure: neuglađena kosa

Neuglađena kosa je prelepa i sigurna stvar za festival. Slika: vaša kosa zavodljivo igra na toplom letnjem povetarcu šireći lepotu - da ne pominjemo slobodne i ležerne vibracije. Osim toga: vaša frizura će biti gotova začas. Napravite razdeljak na sredini, očešljajte ili iščetkajte kosu i spremni ste! Ako vam treba malo osveženje u toku festivala, samo naprskajte koren sa malo pudera za oblikovanje i utrljajte ga.


Festivalske frizure: polu punđa.

Blogerska punđa=festivalska punđa! Savršena je za duge, tople letnje dane. Znači zašto izabrati ovaj visoki čvor? Jer je kosa sklonjena sa lica praktična i moderna. Izbegnite stres od znojenja i oblikovanja - sa ležernom, neuglađenom punđom osećaćete se dobro, izgledaćete dobro i bićete spremni za festival!

Festivalske frizure: upečatljivi aksesoari

Frizure u boho stilu su savršene za letnju scenu. Ove festivalske sezone, obožavamo boemski trend sa romantičnim, hipi trakama. Krunišite svoj stil sa zabavnim aksesoarima i bićete kraljica festivala. Ovaj izgled odgovara i podignutim frizurama kao i lepršavim, neuglađenim frizurama. A za smele kratke frizure? Savršen je!  

Povezani članci
 • Da li ste za neobičnu šerpa frizuru?

  Frizure u trendu za muškarce

  Da li ste za neobičnu šerpa frizuru?
  ...

  Neobična šerpa frizura je jedna od najzanimljivijih frizura za muškarce. Ipak treba hrabrosti za ovaj trend

  ...
 • 5 najboljih festivalskih frizura

  Festivale

  5 najboljih festivalskih frizura
  ...

  Koja je festivalska frizura za vas? Otkrivamo vam pet top festivalskih frizura sa kojima ćete garantovano izgledati fantastično - čak i posle žurke

  ...
 • Dirndl frizure: Kako oblikovati frizuru za narodne festivale

  Festivale

  Dirndl frizure: Kako oblikovati frizuru za narodne festivale
  ...

  Postoje dirndl frizure u trendu za dugu i kratku kosu. Probajte punđu, pletenice ili cvetnu krunu i vidite šta vam najbolje pristaje!

  ...
 • Moderne duge frizure za muškarce

  Duga kosa

  Moderne duge frizure za muškarce
  ...

  U današnje vreme, muškarci sa dugom kosom imaju bezbroj opcija za oblikovanje. Od razbarušene punđe do polu podignute - vaš izbor je neograničen. Koji vam izgled pristaje?

  ...
 • Stepenasta kosa: Kako je oblikovati

  Stepenaste frizure

  Stepenasta kosa: Kako je oblikovati
  ...

  Dobro ošišana stepenasta frizura će izvući najbolje iz vaše kose. Važno: odgovrajuća tehnika feniranja i nega. Saznajte više ovde!

  ...
 • Stepenaste frizure: Ležerne moderne frizure za svaku dužinu

  Stepenaste frizure

  Stepenaste frizure: Ležerne moderne frizure za svaku dužinu
  ...

  Želite više strukture u kosi? Napravite stepenastu frizuru koja odgovara vašem tipu kose: postignite više volumena ili stanjite sa slojevima

  ...
 • Koje frizure idu uz rolke?

  Frizure u trendu za žene

  Koje frizure idu uz rolke?
  ...

  Predstavljamo vam tri frizure koje savršeno idu uz rolku i upotpunjuju vaš izgled sa najmodernijom frizurom!

  ...
 • Novi trend koji stiže direktno iz Danske: higi kosa

  Frizure u trendu za žene

  Novi trend koji stiže direktno iz Danske: higi kosa
  ...

  Saznajte šta podrazumeva ovaj danski trend i kako izgleda

  ...
 • Izgled mokre kose: kako oblikovati ovaj trend

  Frizure u trendu za žene

  Izgled mokre kose: kako oblikovati ovaj trend
  ...

  Pazite sirene! Blistavi izgled mokre kose se vraća i brži je i jednostavniji nego ikad. Evo najbolje varijante frizure!

  ...
 • Frizura u trendu: buzz frizura

  Frizure u trendu za žene

  Frizura u trendu: buzz frizura
  ...

  Dosadila vam je vaša frizura? Buzz frizura: otkrijte šta je i kome pristaje

  ...
 • Profesionalni saveti: Ošišajte šiške kod kuće

  Šiške

  Profesionalni saveti: Ošišajte šiške kod kuće
  ...

  Bez obzira na stanje vaše kose ili koju frizuru imate, šišanje krajeva pomoći će vam da izbegnete njihovo pucanje. Nemojte se plašiti, šišanje krajeva vrlo je jednostavno kad znate kako.

  ...