Oblikovanje kose | Frizure u trendu za muškarce

Frizure za muškarce: Surferski stil

Morski talasi nisu samo u trendu među ženama, već je ovaj opušteni stil hit i među muškarcima! Saznajte kako momci sa plaže donose modu u grad i kako izgleda surferski stil nezavisno od dužine kose

Šta određuje surferski stil? Preplanula koža? Šarene havajske majice? Daska? Mornarske priče. Ustvari samo je u pitanju kosa - a ona dobija karakterističan oblik od sunca, vetra i slane vode. Morski talasi savršeno odražavaju opušteni stil života momaka s plaže. Muškarci ih prenose sa plaže u grad - surferska kosa sa blago talasastom strukturom je veoma popularna. Može da se nosi svaki dan, jednostavna je i brza za oblikovanje – a pruža osećaj da još traje godišnji odmor. 

Tipični surferski stil

Prirodno je ključ jednostavnog morskog izgleda. Surferski izgled ne prihvata stroge razdeljke, oštro brijanje ili precizno očešljane frizure kao comb-over.Ovaj opušteni stil nastaje isključivo uz povetarac okeana i slanu vodu. Tako se stvaraju savršeni (blagi) talasi, sa elastičnom strukturom i mat izgledom. Uz to, kosa se posvetljuje pogotovo dužine i krajevi.

Da li i vi isto želite, ali nemate plažu u blizini? Nema problema. Sa odgovarajućim znanjem, možete postići ovaj stil i u gradu. Predstavljamo vam najmodernije surferske frizure za kod kuće.

Surferski stil za mušku kosu