Muškarac moderne frizure naslonjen na zid
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za muškarce

Combover frizura: razdeljak sa strane za muškarce

Jeste li dosledni? Da biste nosili ovu poznatu džentlmentsku frizuru, neophodno je češljanje vrha kose na stranu. Elegantna, moderna frizura u trendu sa razdeljkom na strani je poznata kao combover frizura. Zašto treba da uzmete u obzir ovaj stil...

 

Dublji pogled u prošlost da bi se pronašao savršeni stil: 1960-tih samo jedna frizura je važila za onu koju GA je činila pravim džentlmenom. Glavna stavka: kraće sa strane i na potiljku sa dužom kosom na vrhu. Druga karakteristika: duži vrh je precizno očešljan na stranu.

 

Često se koristi da bi se sakrio nedostatak kose ali najvažnije od svega jeste da razdeljak sa strane poznat kao combover ne zahteva nikakve posebne veštine. Na kraju krajeva to je ono što pokazuje i ime combover što bukvalno znači očešljati preko. Međutim to zvuči sasvim skromno, s obzirom da je kosa očešljana na stranu sa velikom preciznošću. Sve treba da bude stilizovano u savršen oblik. Štaviše, frizura sa aristokratskim šarmom se razvila. Trenutno combover se predstavlja u novoj verziji - deluje sasvim osveženo sa dugom kosom. Idealno je u mokrom stilu (jasno vidljive linije pravca češljanja su poželjne!), sa dužim stranama zalizanim gelom pozadi. To je izgled današnjih džentlmena. 

 

Od klasičnog do ekstravagantnog: predstavljamo najbolje frizure sa razdeljkom sa strane za moderne muškarce u našoj galeriji.

Combover sa bradom

Izgled pravog džentlmena se ne asocira sa punom bradom - ali zahvaljujući tom šik izgledu sa razdeljkom na strani to je dobitna kombinacija. Hipsteri obožavaju spoj brade i elegantne frizure. To je stajling koji se ističe. Apsolutni plus sa frizurom combover: precizni razdeljak na strani čini udovicin špic manje upečatljivim.

 

Combover sa kratkom kosom

Niski razdeljak sa strane sa kratkom kosom se i dalje smatra klasikom - i nije nimalo izgubio svoj šarm. Taj uredno očešljan stil ostavlja utisak urednog muškarca sa samopouzdanjem. Ono što je važno za ovu frizuru jeste da se kosa namesti prema obliku glave, jer je potiljak izložen i strane su kraće u odnosu na vrh. Pravi retro stil!

 

Combover sa dugom kosom

Razdeljak na strani izgleda ekstravagantnije sa kosom dužine do ispod brade! Iskreno, uzalud ćete težiti ka moćnom džentlmentskom stilu sa ovom frizurom, ali duga kosa sa preciznim razdeljkom na strani je svakako atraktivna. Savet za oblikovanje: nosite zalizanu kosu (uglađenu i sjajnu).

 

Combover sa srednje dugom kosom

Osvajajte sa oštrim crtama: oštri razdeljak sa strane je idealan, posebno sa srednje dugom kosom. Jednostavno oblikujte vrh kose na jednu stranu kao i obično sa niskim razdeljkom, a preostalu kosu očešljajte pažljivo i uredno iza uveta. Trendseteri trenutno vladaju trendovima ovom veoma posebnom combover frizurom!