Punđa napravljena od pletenica.
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za 2018

Ispletena punđa: moderna podignuta frizura za 2018.

Ako hoćete da budete u trendu u 2018, onda izaberite ispletenu punđu. Miks klasičnog visokog čvora i elegantne pletenice će biti hit frizura među trendseterkama. Otkrijte zašto je ova podignuta frizura toliko moderna u ovom trenutku i pratite naša uputstva kako da je napravite.

 

U 2018. godini će opet dominirati podignute frizure. Jedan trend se već sasvim afirmisao: ispletena punđa. Zašto je tako popularna? Pre svega, kombinuje dva večna i omiljena stila: modernu visoku punđu i večnu romantičnu pletenicu. Štaviše, veoma se jednostavno pravi - i veoma brzo! Na kraju, sa miksom punđe i pletenice nećete pogrešiti za bilo koju priliku u bilo koje doba dana. To je idealna frizura sa kojim ćete dobiti veoma privlačan izgled.

Smernice: napravite najmoderniju frizuru u 2018.

Hoćete da budete jedna od prvih osoba koja će nositi ovu popularnu frizuru? Sjajno: počnite da pletete! Sve što vam treba za ovu frizuru je 5 minuta vremena, nekoliko gumica i ukosnica za kosu i lak. Spremni? Evo uputstvo za ovu modernu punđu-pletenicu:

 

  1. Skupite kosu u visoki rep na temenu, učvrstite gumicom za kosu. 
  2. Ispletite rep do kraja i učvrstite gumicom. Savet: za dodatni volumen, nežno raširite pletenicu da bi se malo opustila.!
  3. Uvijte ležerno pletenicu oko gumice koja učvršćuje rep i fiksirajte krajeve pletenice u punđu ukosnicama.
  4. Ako više volite razbarušeni stil, izvucite nekoliko pramenova. Završite sa lakom za kosu - i gotovo. I sada nosite najmoderniju frizuru godine