Muškarac sa kosom dužine do ramena i bradom koji drži šoljicu i gleda kroz prozor
Oblikovanje kose | Duga kosa

Naše omiljene frizure za dugu kosu za muškarce

Sve više i više muškaraca nosi dugu kosu, sa gumicama koje postaju neophodne za momke kao i za devojke. Upotrebite jednu za pravljenje različitih frizura od muške punđe do polu podignute frizure. Takođe otkrivamo kako da nosite puštenu dugu kosu, sa stilom - a da ne ostanete satima ispred ogledala.

 

Duga kosa je postala muška stvar. Duga kosa može biti sofisticirana, jedinstvena ili očigledno moderna. Ono što sledeće duge frizure imaju zajedničko jeste da će vas osvojiti sa tim kako su jednostavne za oblikovanje!

Šta je dobro u vezi sa dugom kosom za muškarce

Duga kosa za muškarce se i dalje smatra kao nešto neobičnim. To je beg od standardnih kratkih frizura - duža kosa vam daje priliku da se malo istaknete. Pomislite na obrijane strane koje se prikažu samo kada vežete kosu u punđu ili na posebno elegantan uglađeni izgled za posao. Vaša svakodnevna mantra bi trebalo da bude: što originalnije, to bolje. Prema tome ne preterujte sa oblikovanjem - neka bude na zemlji i neuglađeno.

Napravite bilo koji stil za dugom kosom sa jednom gumicom

Profil muškarca sa dugom, tamno smeđom kosom u repu

Bavite se sportom ili idete u teretanu? Ukrotite dužine sa gumicom za kosu.

S obzirom da većina muških frizura se mogu oblikovati samo sa jednom gumicom, ona je neophodna za svakog momka sa dugom kosom. Uz to, naći ćete gumice koje pristaju muškom stilu. Boja je presudna. Želite da bude nežno i neupadljivo? Izaberite gumicu koja odgovara vašoj boji kose (npr. smeđa, crna - ili bež za plavu). Pogotovo se preporučuju neutralne boje ako vezujete kosu za posao. Kako biste izbegli ružan uvojak u kosi, spiralna gumica je najbolji izbor. Kada kasnije pustite kosu, biće uglađena kao pre nego što ste je vezali. Gumica za kosu će vam omogućitu da oblikujete bilo koju frizuru sa dugom kosom, od jednostavnog repa do polu punđe - naravno, klasičnu mušku punđu. Kada se bavite sportom, gumica za kosu je neophodna - niko ne želi znojave lokne na putu do gola! Samo vežite kosu u razbarušenu mušku punđu i krenite.

Koristite samo gumice koje ne sadrži metalne delove - metal može da ošteti kosu.

Pogledajte našu galeriju i otkrijte fantastične duge frizure koje možete probati:

 

Slajdovi: najbolje duge frizure za muškarce