Žene plave i smeđe kose stoje zajedno i gledaju u kameru
Boje za kosu | Bojenje

Nova kosa, nova ti? Prelepe ideje za boju kose

Razmišljate da dodate malo živahnosti svom stilu sa neverovatnom novom bojom kose? Veoma je jednostavno promeniti prirodnu boju kose ali to postignuti prvi put (ili stoti!) nije zagarantovano. Otkrićemo vam naše najbolje savete kako bismo vas ohrabrili da ofarbate kosu u novu, glamuroznu boju.

Žena plave kose u crvenoj haljini
© Schwarzkopf

Glamur u izobilju sa sveže ofarbanom kosom

Probati novu boju kose: Evo zašto!

Zašto uopšte farbati kosu? Farbanje kose je odličan način da promenite izgled za novu sezonu, da se malo osvežite ili da dodate malo glamura vašem stilu. Visoko kvalitetni proizvodi kao što su Palette Deluxe Oil-Care Secrets pruža vašoj kosi blistavi sjaj i glamuroznu crtu bez sedih vlasi na vidiku.

Žena smeđe kose nosi bordo haljinu
© Schwarzkopf

Izaberite boju kosu kako biste dali blistavi sjaj sa linijom Palette Deluxe Oil-Care Secrets

Stručno farbanje: Shwarzkopfova linija Palette Deluxe

Za one od vas koje imaju malo više pouzdanja, koje bi želele da dodaju malo glamura ili samo da osveže svoj izgled, Schwarzkopf ima liniju koja je svestrana: Palette Deluxe linija. Ta linija može da se pohvali fantastičnim, luksuznim sastojcima koji kao rezultat daju sjajnu, blisatvu boju. Inovativna tehnologija Oil Care Color pomaže da lokne budu blistave i da sačuvaju vlažnost. Prirodno ulje marule daju loknama blistavi sjaj i obezbeđuju da boja duže traje. Linija je za one koje vole finije stvari u životu i pruža dugotrajnu, blisatvu boju za do osam nedelja. Palette Deluxe liniju stvorili Schwarzkopfovi stručnjaci kako biste dobili rezultat koji vam je potreban - postoji čak i specijalna linija sa Palette Deluxe sa ciljem da se postigne živahnija boja: Palette Deluxe Oil-Care Secrets.

Kutija Palette Deluxe boje za kosu
© Schwarzkopf

Možete računati na Palette Deluxe za savršenu boju kose

Uživajte u novim bojama sezone s pouzdanjem. Nova boja kose je savršen izgovor da si priuštite novu haljinu ili nove minđuše ili da promenite rutinu šminkanja - a sa Palette Deluxe pokrenućete novi, čak profinjeniji stil. Nova boja kose može da vam predstavi divu koja ja  u vama - odlučite se i priuštite sebi novu boju kose.

Najboljji savet! Možete brinuti o vašoj ofarbanoj kosi sa specijalnim sastojcima. Palette Deluxe linija je obogaćena marula uljem, koje pomaže da kosa ostane sjajna. Keratin pomaže da kosa bude sjajna tako da je veliki plus za bilo koji proizvod za kosu. Sastojci kao što su koenzimi Q10 i keratin jačaju kosu tako da držite na oku te sastojke.

Kutija Palette Deluxe boje za kosu
© Schwarzkopf

Dođite na tamnu sa Palette Deluxe br. 700

Moderne frizure za svež izgled

Kreativnost koja dolazi sa farbanjem kose znači da možete da menjate svoj stil stalno iznova.  Ove sezone, postoje glamurozni stilovi koji su prikladni za sve - pogledajte neke od naših omiljenih!

  • Prelepa, sjajna nijansa za nežan, svež izgled je Palette Deluxe Mid Soft smeđa (koju naša smeđa manekenka nosi).
  • Pepeljasto smeđa je prelepa hladna boja koja ide uz bilo koju odeću, pogotovo ako želite da unesete malo glamura u svoj život. Pepeljasta nota bogate smeđe boje dodaje modernu crtu jednoj od najpopularnijih boja kose! 
  • Svi smo čuli rečenicu „plavuše su zabavnije” ali postanite plavuša ove sezone sa drugim ciljem u glavi: nosite te nove svetlo plave pletenice prefinjeno i pribrano sa 
  • Palette Deluxe Silver Blonde (kao što vidite na našoj manekenki). Pokažite svetu koliko možete biti prefinjeni! 
  • Ako ne možete da se odlučite između jedne boje, izaberite dve! Koristeći metodu farbanja po imenu „ombre” i bojnjem samo krajeva kose će dati vašoj kosi slobodu da nosite dve fantastične boje, a ne samo jednu! 
Žena tamne kose sedi na stolcu
© Schwarzkopf

Odišite samopouzdanjem sa svojim sveže ofarbanim loknama

Na kraju, farbanje kose je sjajan način da pokažete svoju ličnost svetu. Farbanje u boju koja vam pomaže da se osećate kao da imate 10/10? Menjanje izgleda po sezoni? Vaš prvi korak u farbanje kose? Zar ne -vaša sveža boja će vam dati elana i učiniti kao da ste upravo izašli sa filmskog seta!

Palette Deluxe Hair Coloration Tutorijal