Žena sa modernom poslovnom frizurom
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za žene

Najnovije frizure-spremne za posao: za svaku priliku, za ceo dan


Ozbiljne, praktične i moderne: u današnje vreme, frizure za radni dan treba da budu sve to i još više. Kosa za posao mora da zadovoljni sve zahteve svakodnevnog poslovnog života. Predstavljamo vam frizure spremne za posao koje će vam pomoći da dostignete svoj potencijal: od jutra do mraka, tokom dana u kancelariji, na sastancima ili na događajima!

 

Ujutro, imate važan sastanak sa šefom; u podne, ručak sa kolegama - a uveče imate dogovor sa prijateljima za piće posle posla. U međuvremenu: nekoliko telefonskih poziva i vaš svakodnevni posao koji naravno mora da se završi. Vaš idealan partner (uz vaš pouzdani, moderni autfit)? Jedna moderna frizura koja traje od jutra do mraka, koja može lako da se dotera - i da izgleda dobro. U nastavku vam predstvaljamo šest modernih, poslovnih frizura koje ispunjavaju te uslove.

1) Poslovna frizura u trendu: niski konjski rep sa šalom

Niski konjski rep sa šalom je trenutno poslovni izgled koji je savršen za kancelariju kao i za sastanke posle posla. Sjajna stvar: kao što je lako napraviti ga ujutro, isto tako je lako doterati ga tokom dana. Ovaj stil najbolje izgleda sa razdeljkom na sredini. Savet: prvo, učvrstite niski rep gumicom za kosu, zatim umotajte šal oko njega. To će mu pružiti bolju postojanost. Za kraj, ukrotite leteće vlasi voskom za oblikovanje.

2) Poslovna frizura u trendu: polu punđa

Svi vole punđu! Najnovija varijanta visokog čvora je polu punđa. Ova super praktična, super jednostavna i super moderna podignuta frizura izgleda fenomenalno u kancelariji. Ovaj stil odgovara dugoj, srednjoj ili kraćoj kosi. Kosa na vrhu je skupljena iznad ušiju i oblikovana u mini punđu. Savet: imate li planove za posle posla? Savršeno - pretvorite vašu polu punđu u polu konjski rep! Neka bude još modernije: pobrinite se da vaša gumica za kosu čvrsto stoji na glavi tako što ćete nežno gurati prstima ka krajevima kose. Pažljivo olabavite kosu oko korena. Upotrebite spej za sjajnu završnicu.

3) Poslovna frizura u trendu: traka za kosu

Šta kažete na malo glamura u kancelariji? Ukrasite kosu modernom trakom. Ovo je trenutno HIT aksesoar. Najmodernije: somotske trake i one ukrašene velikim dragim kamenjem. Savet: napravite razdeljak na sredini, zatim postavite traku tako da poneki pramen pada ispred ušiju. Za dodatni sjaj: poprskajte dužine sprejem za sjaj.


4) Poslovna frizura u trendu: dugi bob sa uvojkom

Imate važan sastanak ili prezentaciju i želite da izgledate samouvereno i svesna svog stila? Onda je bob sa uvojkom odgovarajuća frizura za vas. Ovaj stil ide najbolje uz dugi bob. Ova frizura se lako postiže sa peglom ili okruglom četkom i fenom. Savet: za celodnevnu (i večernju) postojanost, završite lakom za kosu.


5) Poslovna frizura u trendu: Francuska pletenica

Na sastanku ceo dan, a onda direktno na večernji izlazak? U tom slučaju Francuska pletenica je vaš savršeni partner. Ova pletena frizura je dugotrajna i izgleda ozbiljno, samouvereno i moderno. Savet: kako bi se kosa lakše plela, utrljajte malo pene za oblikovanje posle pranja. Koju Francusku pletenicu da izaberete?

6) Poslovna frizura u trendu: Holandske pletenice

Holandske pletenice su slične Francuskoj pletenici: frizura je savršena ako je neophodno da traje ceo dan. U poređenju sa Francuskom pletenicom, Holandske pletenice su neformalniije - ako imate važan formalni sastanak, bolje izaberite nešto manje neobično.