Mladenci - mlada sa podignutom frizurom
Oblikovanje kose | Venčanja

Najlepše podignute frizure za venčanje

Da li vam se bliži venčanje? To je tako romantično! Predstavljamo vam najbolje frizure za venčanje i trendove, kako bi vaš dan - ali i vaš stajling - bio nezaboravan

Vaše venčanje je DAN kada želite da se osećate fantastično - a da ne pominjemo prelepo. Isto tako važno kao i haljina je frizura. Trenutno najmodernije frizure za venčanje su prirodne podignute frizure koje izgledaju elegantno ali ne previše formalno. Ovde vam otkrivamo najlepše i najmodernije frizure za venčanje. One su savršene za one koje žele same da oblikuju svoju frizuru ili one koje jednostavno traže inspiraciju pre nego što odu kod profesionalnog frizera.

Pripreme za savršenu frizuru za venčanje

 1. Odbrojavanje do frizure za venčanje: još četiri nedelje!

  Ne žurite da odlučite kako želite da izgleda vaša kosa za vaš veliki dan. Savet: izaberite stil koji će se savršeno uklopiti sa vašim aufitom. Ako ste se prepustili profesionalnom frizeru, pokažite mu fotografiju vaše haljine kako bi bile u istom stilu. Važno je da zakažete na vreme kod frizera za frizuru za venčanje.
  Mesec dana pre venčanja je idealno za novu frizuru ili boju - ali samo ako to želite! Savet: bolje je da NE menjate ništa nekoliko dana pre venčanja. Ako vam se ne svidi možda nećete imati dovoljno vremena da popravite grešku.

 2. Odbrojavanje do frizure za venčanje: još tri nedelje!

  Ako ste izabrali izgled, sada je vreme da imate probu kod frizera. Ako ima nešto što vam se ne dopada ili što ne izgleda dobro u ovoj fazi, ima još dosta vremena da se izvrše promene. Ako ćete sami da pravite frizuru ili ako će vaša prijateljica, sada je pravo vreme da se ide dalje i da se planira proba.

 3. Odbrojavanje do frizure za venčanje: još dve nedelje!

  Ništa nije lepše od kose sa blistavim, svežim sjajem. Najbolje vreme da se osveži vaša boja kose (ako koristite toner) je 14 dana pre venčanja. Ako želite da idete na sigurno, sada nije trenutak za eksperimentisanje - najbolje je držati se vaše omiljene nijanse tonera.

 4. Odbrojavanje do frizure za venčanje: još jedna nedelja!

  Najbolje je da operete kosu dan ranije. Na taj ćete način dati malo više teksture i postojanosti, tako da će se vaša frizura lakše napraviti. Osušite kosu i nanesite malo pene za oblikovanje kao savršenu podlogu za vaš veliki dan.
  Ukoliko idete kod frizera, on će vam reći kada bi najkasnije trebalo da operete kosu pre dana venčanja.

  Dakle, kakva će biti vaša frizura? U našoj galeriji vam otkrivamo najlepše podignute frizure za vaš veliki dan. Ali ove frizure nisu samo za mlade! Mnoge mogu da ih nose, deveruše pa čak i gošće.

Prelepe frizure za venčanje

Otkrijte: Venčanje