Mlada sa dugom, talasastom smeđom kosom oblikovanom na jednoj strani
Oblikovanje kose | Venčanja

Najlepše frizure za mlade

Uskoro se udajete i još tražite odgovarajući stil? Dozvolite nam da vas inspirišemo! Evo naš izbor za najlepše frizure za vaš posebni dan. Dodatak: najvažnije stvari koje treba znati kada planirate svoj stil za venčanje


Vaš dan venčanja: to je dan kad želite da izgledate i da se osećate najlepšom. Osnovno: odgovarajući čovek, odgovarajuća haljina, odgovarajuće mesto i odgovarajuća frizura! Savršena kosa će učiniti da vaš izgled bude savršen ali profesionalna frizura za mlade može biti skupa. Prema tome ako vam ide za rukom oblikovanje, uštedite novac i napravite sami. Uz pomoć drugarice i sa odgovarajućim sprejem, možete to uraditi!

Pogledajte našu galeriju kako biste otkrili najlepše frizure za venčanje, kao i savete oblikovanja da bi postigli izgled.


Pročitajte sve što treba da znate o frizurama za mlade - otkrijte najlepše frizure i savete kako da ih oblikujete.

Koja frizura pristaje mojoj venčanici?

Ležerno skljupljena podignuta frizura koja izgleda pomalo razbarušeno pristajaće romantičnoj haljini od tila i čipke. Ukoliko ste izabrali klasičnu, jednostavnu haljinu, probajte da oblikujete kosu u zalizanom stilu. Nosite kosu puštenu sa puno volumena da biste pružili prelepi kontrast uskoj haljini. Frizure koje izgledaju prirodno - puštene frizure ili pletene frizure - su prelepe kada se nose sa romantičnim, haljinama poput vila.


Vaša frizura za venčanje: planiranje i proba

Isplanirajte vreme za negu kose pred venčanje i izbegnite stres na dan venčanja tako što ćete uraditi probu šminke i frizure.

 
Četiri nedelje pre venčanja

Otprilike oko mesec dana pre venčanja je idealno vreme za novu frizuru ili promenu boje. Savet: želite da napravite veliku promenu? Uradite to pre venčanja kako biste imali vremena da ispravite moguće greške u stilu! Odvojite vreme da odlučite kakvu kosu želite da nosite na vaš veliki dan. Savet: uklopite vašu frizuru sa venčanicom. Ukoliko idete kod profesionalnog frizera, pokažite mu sliku venčanice kako biste uklopili stil i postigli prelepi rezultat. Ne zaboravite da zakažete dovoljno unapred.
 
Tri nedelje pre venčanja.

Doneli ste sve teške odluke? Vreme je za probu. To vam daje dovoljno vremena da popravite i da dobijete savršen izgled. Ako pravite sami frizuru, ili ako vam prijateljica pomaže, sada je vreme da uradite probu sami kod kuće.
 
Dve nedelje pre venčanja

Ništa nije lepše nego sveži sjaj u vašoj kosi. Najbolje vreme da osvežite boju kose (sa prelivom ili polutrajnom bojom) je 14 dana pre venčanja. 
Idite na sigurno i nemojte eksperimentisati birajući vašu omiljenu već nošenu i vernu nijansu.

 

Nedelju dana pre venčanja

Pozovite svog frizera da potvrdite termin za veliki dan. Oblikujete sami? Počnite da prikupljate sve što vam je potrebno: pena, sprej za kosu, vosak za oblikovanje i pribor za oblikovanje.

 

Dan pre venčanja
Operite kosu dan pre ceremonije tako da bude postojanija i jednostavnija za oblikovanje. Osušite kosu glavom okrenutom ka dole i utrljajte malo pene kako biste napravili savršenu podlogu za veliki dan. Ako idete kod profesionalnog frizera, pitajte ga kada je najbolje da operete kosu.