Žena sa turbanom na plaži
Oblikovanje kose | Traka za kosu

Turban je u trendu: kako oblikovati frizuru sa najmodernijim aksesoarom godine

Glave gore: ovog leta, šeširi sa širokim obodom nisu jedini aksesoar u trendu. Turbani i šalovi su takođe u modi. Pokazaćemo vam korak po korak kako da napravite aksesoar za kosu - i otkrivamo vam naše omiljene izglede 

Turban može da vas podseti na džetsetere iz 60-tih godina. U kombinaciji sa modernom garderom, međutim, marame za kosu i šalovi su moderniji nego ikada. Rezultat je mešavina stilova koji daju nešto posebno osobi koji je nosi. Ali pre nego što otkrijemo naše omiljene frizure sa turbanom, pokazaćemo vam kako da uvijete ovaj najnoviji izgled.

  1. Stavite šal preko glave. Pre nego što to učinite, moraćete da ga savite u trougao. Zatim, sa vrhom šala na čelu, uzmite ostala dva duža kraja na levu i desnu stranu.
  2. Vežite krajeve u čvor na sredini glave, gurnite ih zajedno ka korenu i iznad čela. Zatim, uzmite krajeve okolo ili vežite još jedan čvor na potiljku.
  3. Umotajte krajeve ispod šala. Učinite isto sa vrhom trougla na čelu. Gurnite sve na mesto. I imaćete vaš moderan turban na glavi.

Turban je u trendu

Otkrijte: Traka za kosu