Okrugle šnale za kosu
Oblikovanje kose | Traka za kosu

Aksesoari za kosu u trendu: šnale od filigrana u geomitrijskim obliku

Filigran, šnale u geometrijskim oblicima su prava senzacija. Sjajna stvar: sa ovim hit aksesoarom čak i najobičnije frizure će biti u trendu. Pružite kosi modernu varijantu sa nekim od ovih šnala.

Šnale u geometrijskom obliku

Šnale za kosu od filigrana trouglastog oblika daju običnoj frizuri modernu promenu.

Kako da pretvorite svakodnevnu frizuru u pravi trend sa samo jednim potezom oblikovanja? Jednostavno - naravno, ako imate odgovarajući aksesoar za kosu. Trenutno svi skupljamo kosu sa šnalicama od filigrana i zanimljivim geometrijskim oblicima. Ali ne samo mi: čak i na platformama kao što su Pinterest, ove nežne šnale su pravi hit. Šta treba tražiti? Ove nove moderne šnale su često okrugle ili trouglaste, napravljene su od metala ili zlata, roze zlata ili srebrnih tonova. Istina je da mnogi od nas verovatno misle da su šnale za kosu samo za devojčice. To se ne odnosi na šnale u geometrijskim oblicima, kao što je dole navedeno. Otkrivamo, takođe, kako da oblikujete kosu da bi izvukli maksimalno od ovog aksesoara.

Nosite trend: Kako oblikovati frizuru sa šnalom od filigrana u geometrijskom obliku.

Šnale u geometrijskom obliku

Devojke se kratkom kosom mogu takođe da oblikuju ovu frizuru: gemetrijske šnale su isto kratke.

Šnale od filigrana u geometrijskom obliku najbolje izgledaju sa običnim frizurama. Rezultat: moderan, jednostavan izgled koji nikako nije preteran.

Kako ga oblikovati: skupite kosu s vrha glave na dole, u dve sekcije, do visine ušiju i učvrstite na potiljku direktno sa šnalom, ili gumicom za kosu za veću postojanost. Savet: koristite gumicu u boji kose da bude nevidljiva. Zatim stavite šnalu za kosu preko. Za kraj, naprskajte malo spreja za dodatnu postojanost.

Savet za oblikovanje: što opuštenija i razburešenija frizura, to će ležernije izgledati moderne geometrijske šnale za kosu. Slobodno pustite po neki pramen kose da pada. Ublažite vaš izgled tako što ćete izvući prstima po neki pramen iz linije kose kada završite sa oblikovanjem.