runway-hairstyles-fashion-week
Oblikovanje kose | Stepenaste frizure

Frizure sa piste: Modni trendovi sa Fashion Week-a

Pravo sa piste: koji su najnoviji trendovi? Pogledali smo u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu, predstavljamo vam novosti iz ovih modnih metropola. Sveže oblikovana, uvijena, obojena ili ošišana kosa

Međunarodne modne nedelje su se odavno završene i vreme je da se izvuku zaključci: minimalizam je mrtav, živeo minimalizam. Verovatno ste pomislili da godine ograničenog oblikovanja kose treba da se zameni sa nečim ekstravagantnijim? Daleko od toga: novi trendovi su prirodni, nežni i ležerni - baš onakvi kakve volimo!

Naš apsolutno omiljeni izgled: duga kosa sa nežnim talasima sa razdeljkom u sredini, kao što je prikazana na modnoj reviji Đanbatiste Valija u Parizu (slika gore). Jasna frizura, dobro ošišana kosa i jednostavni stil nam otvaraju vrata za lepotu i modne eksperimente. Dramatični, razuzdani i šareni eksperimenti su na dnevnom redu. Međutim neutralna šminka sa crvenim ružem se savršeno slaže sa frizurom koja je u trendu.

Ekstremni izgled se prenosi na odeću u 2017. godini dok su frizure moderne i stepenaste, elegantne i uglađene, a i konjski rep je opet u trendu. Međutim to ne znači da će biti dosadno s obzirom da se oblikovanje dopunjava elegantnim neuglađenim polu punđama, novim bobom ala Mia Valas i uzbudljivim kontrastima boja (tamni izrastak). Veoma uzbudljivo i lako nosivo. Samo moderne vojničke frizure traže malo više hrabrosti ali su veoma upečatljive: minimalistički i individualno!

Frizure u trendu sa Fashion Week-a