Oblikovanje kose | Srednje duga kosa

Frizure u letu: Najbrže frizure za bilo gde

Spavanje do poslednjeg minuta, brzo oblačenja i spremanje kafe za poneti: ujutro nikad nemate dovoljno vremena? Ako je tako, komplikovane frizure za kosu nisu u opticaju. Imamo brze, privlačne frizure za dugu, srednju i kratku kosu

Niste ranoranilac? Onda znate u čemu je problem: nikad se nema dovoljno vremena za komplikovana oblikovanja kose. Sve mora da bude brzo. Kako bi stvari bile gore: ujutro kosa se ponaša kako hoće i može da krene na sve strane - posebno sa kratkom il srednjom dužinom. Ukrotiti i oblikovati kosu može biti težak zadatak. Srećom imamo brza rešenja i korisne savete za vašu rutinu lepote.

Mere za hitne slučajeve: nanesite malo šampona za suvo pranje na kratku kosu i vratite je pod kontrolu u pravcu u kome raste sa četkom.

Četiri velikih Velkro traka za kosu ili aparat za kovrdžanje mogu da pomognu ako vam je kosa dužine do ispod brade ili duža. Umotajte kosu na vrhu u nekoliko delova, kratko osušite i pustite da se ohladi dok se šminkate.

Idite na spavanje sa repom koji je vezan veoma visoko na vrhu (ne previše čvrsto) jer je dobro rešenje za dugu kosu. Ne bi trebalo da vam smeta tokom noći.

Takođe je korisno: umesto gumice za kosu, koristite tanki svileni šal ili popularne spiralne gumice za kosu, lagano vežite kosu kako ne bi bilo ružnih tragova ujutro.

Za više saveta i brzopoteznih ideja za oblikovanje, molimo vas da pogledate našu galeriju.

 

Brze frizure za kosu svih dužina