hairstyles-medium-length-hair
Oblikovanje kose | Srednje duga kosa

Pet brzih frizura za srednje dugu kosu

Srećan ponedeljak! Dobre vesti da započnete nedelju: Možete da ostanete duže u krevetu. Sa naših pet opuštenih frizura za ponedeljak, započnite dan sa stilom začas - trebaće vam manje od pet minuta. Pokazaćemo vam kako se to radi sa srednje dugom kosom

Vreme leti kad se zabavljate: Vikend je gotov i vaš alarm zvoni i najavljuje svakodnevne aktivanosti (škola, fakultet, posao...). U toj situaciji često imamo samo jednu pomisao i molbu: "Još samo pet minuta". Želimo da vam damo tih pet minuta, a možda i više. Možete da uštedite na vremenu za oblikovanje kose a svakako ćete izgledati fantastično - bez brige! Brzo, jednostavno i stilizovano je karakteristika naših frizura za pet minuta. Moderni stilovi prikazani ovde su savršeni za srednje duge kose i izgledaju složenije nego što jesu.

Da li imate pet minuta? Proverite naših prvih pet u galeriji, vreme otkucava...

Pet brzih frizura za srednje dugu kosu

Dodatni saveti za brži stajling

- Sadašnje vreme je neponovljivo... Kako biste uštedeli na vremenu ujutro, možete da preduzmete neke korake za stajling kao što su pranje kose uveče. Najbolje u vezi sa tim: vaša kosa neće biti tako lepršava sledeće jutro kao neposredno posle pranja, i biće lakše da se oblikuje, a vaša frizura će trajatu duže.

- Ili možete koristiti šampon za suvo pranje kose ako nemate vremena da operete kosu. Na taj način će vaša kosa izgledati sveže i prelepo za tren oka i biće čvršća za lakše oblikovanje.

- Negujte kosu sa noćnim tretmanom s vremena na vreme. Na taj način nećete samo pojačati efekat seruma, ulja i sličnih proizvoda već ćete i učiniti vašu kosu svežijom i pružićete joj svilenkasti sjaj ujutro.

- Za privlačan izgled, ispletite kosu pre nego što legnete da spavate. U zavisnosti od broja pletenica koje ispletete, rezultat će uvek biti drugačiji: mali broj čvrsto ispletenih pletenica na kosi će izgledati uvijeno ujutro dok će nekoliko labavih pletenica stvoriti nežne talase. Raspletite pletenice sledeće jutro, protresite kosu i učvrstite lakom za kosu.