Oblikovanje kose | Sport

Nove frizure za sport

Dovedite sebe i svoju frizuru u top formu: Kako se ne biste mučili sa oblikovanjem frizure, izabrali smo najbolje frizure za fitnes. Od aerobika do zumbe - bez obzira na vaš omiljeni trening, garantovano ćete uspeti sa ovim fantastičnim izgledima.

naj stari konjski rep... Zvuči poznato? Dobro došli u klub: Oblikovanje frizure za sport se obično svodi na praktično, prema tome očešljajte kosu unazad vežite u brzi i jednostavni rep pre treninga. Ovaj klasik za fitnes se dobro pokazao - može biti oblikovan bezbroj puta i drži kosu na mestu bez obzira koliko se krećete. Ali kao i u treningu, raznolikost je dobrodošla i u oblikovanju - i obično razliku prave detalji.

Nove frizure za sport

Rep sa novim uvijanjem: Uvijena pletenica ulazi u trku!

Vreme je za uvijanje, pletenje i kovrdžanje! Popularne frizure za sport kao što su rep i punđa su osvežene. Šta je najbolje u vezi sa tim: Ovi elegantni sportski stilovi su veoma jednostavni, savršeno odgovaraju i dugoj i kratkoj kosi. Osvojite poen za kreativnost. I sa odgovarajućim detaljima dobićete još više poena: Joga mat, traka za trčanje i bokserski ring postaju nove modne piste zahvaljujući fleksibilnim trakama za kosu ili modernim prstenjem za kosu.

Probajte radost bavljenja sportom! Evo naših top 6 frizura: Atraktivne frizure za pilates, zumbu i ostalo. Budite aktivni!

Zagrevanje za kosu: 6 top frizura za sport