emo-hairstyles
Oblikovanje kose | Šiške

Asimetrije i emo frizure u 2011.

Emo frizure su neverovatno brzo osvojile scenu. Nakon kratkog vremena, emo je afirmisan stil. Nismo iznenađeni! Asimetrične frizure su raznovrsne i što je najbitnije, zabavne su. Pokazaćemo Vam šta su najnoviji emo trendovi i pomoćićemo Vam da odaberete svoju emo frizuru. Ne zaboravite, emo frizure su i za muškarce i za žene!

Emo frizure koje smo videli 2011. godine su moderne i živahne u isto vreme i podsećaju na rokenrol. Emo stil potiče iz hard-kor pank muzičke kulture. (‘Emo’ je skraćeno od emotivno i predstavlja jake emocije poput besa, žalosti, očaja ili ljubavi.) Ovaj stil je prešao dugačak put od ekstremnog stila sa margina društva do mejnstrim mode. Zvezde kao što su Adam Lamber su utemeljivači ovog stila. ‘Emo’ više ne opisuje samo muzički stil već se razvio u modni fenomen sa elementima gotike i pop pank scene.

Tajna modnog uspeha emo stila delimično leži u njegovoj raznolikosti. Motivi lobanje i ukrštenih kostiju mirno koegzistiraju sa gotovo slatkim rokenrol motivima. Ženski emo stil prihvata ekstremne kontraste poput šarenih pramenova na inače jednobojnoj kosi kao što je crna ili svetloplava ili kontrast između setnih elemenata i elemenata koji su gotovo za male devojčice. A muškarci se uglavnom drže jedne boje, prvenstveno crne.

Kako odabrati emo stil

I muške i ženske frizure treba da su asimetrične bilo da je kosa duga ili kratka. Asimetrične šiške i stepenasta kosa su karakteristike emo stila. Šiške asimetrično prekrivaju jednu stranu čela i jedno oko. Za muške frizure preporučujemo duge šiške i kosu do vrata. Možete dići šiške prema vrhu glave i upotrebiti gel da ih oblikujete.

Kovrdže i talasasta kosu su tabu tema kada su u pitanju emo frizure. Kao pristalica emo stila, uskoro ćete biti majstori rukovanja presom. Najbolji prijatelji iz emo arsenala će Vam postati i proizvodi za zaštitu od toplote, fen, pena za oblikovanje kose, gel za kosu i lak za kosu.

Emo frizura za nju i njega

Internet link:

Emo frizure za mlade:  >> myemohairstyles.com