glamorous-party-hairstyles
Oblikovanje kose | Šik prilike

Glamurozne frizure za žurke

Što je hladnije vreme, to je vrelija atmosfera, bar kada su žurke u pitanju. Kako dani postaju kraći i hladniji, uveče imamo više vremena za žurke u zatvorenom prostoru. Glamur je ključan! Bilo da je duga ili kratka, Vaša kosa najbolje govori o Vaše stilu i treba da se uklopi u sezonu glamura. Posmatrali smo zvezde izbliza i prikupili praktične savete za glamurozne zabave na kojima ćete Vi biti u glavnoj ulozi

Sezona zabava je stigla! Ponovo je došlo vreme da zasenite sve svojim stilom i zablistate u dugoj noći. Pronađite haljinu za kojom će se okretati glave kada je obučete – a mi ćemo Vam predložiti savršene frizure za zabave za ovu sezonu, bilo da su blistavi časovi u klubu ili porodična na svečanost. Dužina Vaše kose nije presudna. Za svakoga se može naći glamurozna frizura!

Frizure za zabave zvezda

Dok još sezona proslava nije ni stigla, zvezde su požurile sa svojim novim glamuroznim frizurama. Proveli smo proteklih nekoliko nedelja posmatrajući zvezde na crvenom tepihu i pronašli dosta odličnih frizura za zabave. Keri Maligan izgleda veoma elegantno sa svojom kratkom kosom. Njena prekrivajuća kosa je već porasla, ali je ona dodala sjaja tsvojoj gustoj kosi. Amber Herd je oblikovala svoju kosu do ramena u sofisticiranu podignutu kosu odišući ženstvenošću i šarmom, koja savršeno kontrira njenoj jednostavnoj elegantnoj večernjoj haljini.

Nismo mogli da ne primetimo mnoge frizure za zabave imaju nakit za kosu. Kada su top dizajneri poput Šanel i Rodarte predstavili svoje linije, prisustvovali smo stvaranju trenda. Kira Najtli i Bela Torn su se poigrale odjasijam u kosi odabirom predivanog nakita za kosu.

Savršena frizura tokom cele noći

Čemu najsenzacionalnija frizura koja se brzo pokvari? Rešenje za taj problem je lak za kosu u malom pakovanju za koga ima mesta i u najmanjim torbicama. Pomoću njega, možete srediti frizuru za tren oka.

Uživajte u našoj galeriji glamuroznih frizura za zabave koje nose zvezde. Naravno, objasnićemo Vam kako možete da prisvojite ove frizure.

Frizure zvezda za zabave