Oblikovanje kose | Šik prilike

Koja glamurozna frizura mi pristaje?

Praznici se bliže, a vi tražite inspiraciju za neku lepu frizuru? Ako je tako, čitajte dalje! Predstavićemo vam elegantne praznične frizure za Božić i Novu godinu - novi izgled za sve dužine. Plus: brzo prebrojavanje za negu za veoma blistavu prazničnu kosu

Malo više svega je preporučljivo na kraju godine za našu kosu: više volumena, više ekstravagancije, više glamura, više divljenja! Imamo široki spektar frizura u izboru kako bi to postigli: fantastične podignut frizure, prelepi talasi, uglađeni stilovi , pletenice i još toliko toga. Ali kako da donesete pravu odluku za savršeni izgled, kad postoje toliko mogućnosti? Nakon svega, praznični stil treba da odgovara dužini i teksturi. Kako se ne biste nervirali oko prazničnih frizura (druge stvari su važnije), poklanjamo vam najpopularnije, elegantne frizure za kratku, srednje dugu i dugu kosu u našem pregledu.

Glamurozne praznične frizure

Brzo prebrojavanje za dodatnu negu

3, 2, 1... Jedva čekate praznike? Kako bi skratili vreme, neka vam kosa bude izuzetno sjajna za veliko finale na kraju godine. Počnite prvog decembra.

Pre 3 nedelje: Idite poslednji put kod frizera ove godine i negujte kosu sa tretmanom za sjaj. Tretmani lepote daju blistavi sjaj tako što oživljavaju boju ili sjaj vašoj prirodnoj boji kose. Najbolje u vezi sa tim: sjaj traje i do šest nedelja, tako da će vam kosa sijati za Novu godinu. Osim toga: Trebalo bi i da ošišate pramenove dok ste kod frizera (link za pretraživač salona). Na taj način se sprečava cvetanje krajeva i garantuje se zdrav izgled.

Pre 2 dana: Neposredno pred Božić ili Novu godinu, negujte kosu sa celokupnim pakovanjem za negu! Imate još vremena da stavite bogatu masku preko noći. Intenzivan tretman obnavlja oštećenu kosu i njenu strukturu i efikasno hidrira kosu i daje važne vitamine i proteine. Nanesite masku na kosu i uvijte sve u peškir. Isperite masku opet ujutro. Rezultat: svilena, zdrava i blistava kosa.

Još sat vremena: poslednji napor! Imate frizuru i još vam je ostao sjaj za kraj. Ulje za kosu je najbolji izbor kako bi se dao sjaj kosi. Kosa je mekana i blistavo sjaja taman za žurku. Srećna Nova godina!