Oblikovanje kose | Schwarzkopfovi projekti

Schwarzkopf-ov Lightbox sija

Juče, napetost je konačno utihnula kada je Schwarzkopf svečano otvorio svoju dugo očekivanu pop-up prodavnicu u Dizeldorfu. Schwarzkopf je za svoje goste na večeri rasprostrao svoj simbolično crni tepih

Zvanice ovog gala događaja su imale priliku da prve dožive unutrašnjost staklene kocke. Među gostima koji su koračali crnim tepihom bili su Karl Lagerfeld, dizajner Lightbox-a, njegov model Baptiste Giabiconi, aglumica Veronika Feres, top modeli Eva Padberg i Šarlot Kordes i poslednji ali nikako i najmanjebitan, stručnjak za kosu Armin Morbah.

Schwarzkopf Lightbox by Karl Lagerfeld

Spektakularna konstrukcija je vizuelno veoma upečatljiva, i raspon višestrukih događaja i demonstracija oblikovanja kose prenosi jednostavnu poruku: Ovo je veselo i interesantno mesto za prave ljude!

Moderna prodavnica je napravljena na otvorenom, na trgu grofa Adolfa , blizu velikog bulevara u Dizeldorfu, “Kö”, što je skraćenica od nemačke reči ‘Königsallee’ [Kraljev bulevar]. Ne treba da propustite priliku da posetite Lightbox i učestvujete u najmanje jednom od mnogobrojnih događaja koji obuhvataju gotovo sve što se može znati o kosi. Naslovi događaja su “Oblikovanje kose u slobodno vreme ” i "Schwarzkopf se susreće sa modom".

U frizerskom salonu na drugom straptu se nalaze frizeri koji će biti više nego voljni da podele sa Vama najnovije trendove frizura i svoje inovacije. Vrhunski Schwarzkopf stručnjak za kosu, Armin Morbah imaće svoje ekskluzivne časove oblikovanja kose. Slobodno svratite, ili još bolje čekirajte naš kalendar događanja da biste rezervisali neki od vrhunskih događaja ili svoj lični čas oblikovanja kose.

Dok ste u Lightbox-u, možete da posetite i izvanrednu izložbu, osvežite se u našem kafiću ili pogledate najnovije Schwarzkopf proizvode u našoj prodavnici. Vaša poseta će biti istinski događaj da se pamti! Ali ipak treba napomenuti da je prodavnica privremeno otvorena i to samo do 14. maja. Tako da treba dobro isplanirati posetu!

Kalendar dogadjaja za Schwarzkopf Lightbox

  • Utorkom: After Work Styling (20 – 23h)
  • Sredom: Schwarzkopf Meets Fashion (20 – 23h)
  • Petkom: Ladies Night (20 – 23h)
  • Nedeljom: zatvoreno

Adresa: Graf-Adolf-Platz (pored Königsallee), 40213 Düsseldorf

Otvoreno svakog dana (osim nedelje) od 10 AM do 8 PM

Pop-up prodavnica će biti u Dizeldorfu od 16. aprila do 14. maja.