Brineta sa voluminoznom kosom u bež kaputu
Oblikovanje kose | Saveti i trikovi

Volumen se vratio! Evo kako se postiže

Da li ste uvek želeli predivnu, voluminoznu kosu, ali gravitacija uvek ima druge planove? Da li je vaša kosa umorna od češljanja do besvesti? Srećom, ima načina da se doda više volumena kosi i da ostane u mestu. Zamislite da ne morate da trčite u toalet da nameštate kosu tako često. Nova Taft Volume linija je specijalno osmišljena za postizanje velikih frizura - linija nije bez razloga dobila ime! Predstavljamo vam Taft Volume liniju i korak po korak smernice kako da postignete savršenu elastičnu i voluminoznu frizuru o kojoj ste uvek maštali.

Brineta sa repom i voluminoznim delom na potiljku
© Schwarzkopf

Napravite košnicu sa dodatnim volumenom - mogućnosti su beskonačne.

Nova Taft Volume linija

Sada ste upoznati sa Taft Volume linijom, ali koji su proizvodi uključeni i kako postižu obećani volumen? Biće vam drago da znate da su proizvodi prikladni za sve tipove kose i za razliku od određenih proizvoda koji mogu da učine kosu krutom, Taft Volume linija omogućava prirodan pokret kose sa do 24 časa postojanosti. Hajde da se upoznamo sa svakim proizvodom za volumen sa brzim uvodom.

Taft Volume proizvod na svetlo plavoj pozadini
© Schwarzkopf

Možete računati na novu Taft Volume liniju kao spas vašoj beživotnoj kosi.

Taft Volume Powder: Puder za volumen obezbeđuje za tren vidljiv i dugotrajni volumen. Jedinstvena, lagana formula pruža teksturu svakom pramenu kose kako bi se stvorio maksimalan volumen u korenu u trenutku i bez lepljenja. Jednostavno umasirajte u koren, ravnomerno rasporedite i mikro ćelije pudera za volumen će podići kosu i upiti malo sebuma.  To daje kosi živahnu elastičnost i čini kosu lakšom za održavanje celi dan.

Taft Volume Hairspray: Taft Volume formula laka za kosu sadrži više od tri miliona kolagena i voluminoznih molekula koje obogaćuju vazdušastim, živahnim volumenom vašu frizuru! Pomaže u zaštiti kose od isušivanja, a da ne oteža kosu. Možete očekivati celodnevnu postojanost bez lepljivosti ili ostataka.

Taft Volume pena: Baš kao i lak za kosu, pena takođe sadrži nekoliko miliona molekula kolagena koje su odgovorne za stvaranje efekta volumena. Formula pomaže da se spreči kosa od isušivanja dok istovremeno je podiže na maksimalni volumen. Jednostavno nanesite na vlažnu kosu i osušite za intenzivan rezultat. Nema potrebe da se ispire. Taft Volume pena je napravljena od 92% sastojaka prirodnog porekla, jedan od njih je krompirov skrob koji daje proizvodu taj neverovatni učinak oblikovanja i dugotrajnu postojanost. Zamenili smo čiste sintetičke film formere sa razgradivim sastojcima (krompirov skrob je jedan od njih), jer ne samo da čine proizvod održivijim i naklonjenijim prirodi već je dokazano da ga čine lakšim oblikovanje. 

Kako napraviti voluminozni stil sa Taftom

Brineta sa voluminoznom kosom u bež kaputu
© Schwarzkopf

Široki talasi uz malu pomoć Tafta.

Spremni za volumen kao nikad pre? Jednostavno pratite sledeće korake za voluminoznu frizuru za kojom će se svi okretati.

Korak 1: Nanesite Taft Volume penu na kosu osušenu peškirom.

Korak 2: Osušite kosu za intenzivniji volumen.

Korak 3: Dodajte Taft Volume Powder na koren.

Korak 4: Naprskajte Taft Volume lak za kosu za više volumena kako bi voluminozna frizura ostala na mestu.

Slaba kosa bez sjaja je stvar prošlosti zahvaljujući Taft Volume liniji. Jednostavno i brzo za upotrebu, treba samo nekoliko minuta za postizanje voluminoznog stila ujutro koji će trajati ceo dan. 

 

Za još atraktivnih frizura koje možete postići sa Taft-om, proverite ostale članke o punđi, niskoj punđi i nežnim talasima.