Žena sa belim topom sa dugom smeđom kosom u visokom konjskom repu
Oblikovanje kose | Saveti i trikovi

Blistajte: Saveti i trikovi za sprej za sjaj

Koji je sprej za sjaj odgovarajući za moju kosu?

Sviđa vam se sjajna, glamurozna kosa? Onda je sprej za sjaj ključ vašeg dodatnog glamura. Glamur u boci: otkrijte šta može da učini za vaš izgled.

 

U zavisnosti od strukture vaše kose i načina oblikovanja, sprej za sjaj mora da ispuni mnoge kriterijume. Sa odgovarajućom formulom, maksimalno ćete povećati sjaj kose. Da li vaša kosa ima tendenciju da bude suva? Onda je uljani sprej idealan. Ako vam je kosa oštećena, koristite sprej za sjaj sa formulom za oporavak. Ona će nahraniti vašu kosu, čineći je mekanom i pružajući joj odmah zdraviji izgled. Ako imate tanku kosu, izaberite sprej za laganom teksturom. Kako bi ste obezbedili raskošnu podignutu frizuru, preporučujemo vam lak za kosu. On pruža dodatnu dugotrajnu postojanost - apsolutno ključni faktor kada oblikujete sami modernu podignutu frizuru. Kako biste dodali malo glamura svakodnevnom izgledu, parfemi za kosu sa sprejem za sjaj pružiće vašoj kosi prelepi miris dok će izgledati prirodno sjajno.

Kako koristiti sprej za sjaj:

  1. Držite rastojanje! Naprksajte sa razdaljine od 30 cm kako biste izbegli lepljivi nered.
  2. Nastavite dalje! Rasporedite sprej ravnomerno na vašu frizuru.
  3. Kontrolišite količinu tako što ćete prskati pomalo.
  4. U protivnom: naprskajte direktno na frizuru, zatim očešljajte kosu da biste ravnomerno rasporedili proizvod.
  5. Pažljivo! Ako koristite uljani sprej za sjaj, očešljajte kosu pre nego što ga nanesete - u protivnom vaša kosa može izgledati lepljivo.
  6. Kako bi pramenovi postali glađi, naprskajte malo spreja za sjaj na dlanove i utrljajte u koren.

Ove frizure vole sprej za sjaj

Bilo da želite da stvorite glamurozni ili elegantni izgled, sprej za sjaj je fantastičan izbor. U poređenju sa uljem za kosu, koji prirodno daje sjaj, jednostavnije je jer možete birati koliko sjaja želite. Sprej za sjaj obezbeđuje ravnomerni sjaj u kosi a sjajna završnica je ono što vam treba prilikom oblikovanja: moderna sjajna kosa, zalizani stil, klasična podignuta fizura, moderan mokri izgled ili retro stil poput Dite von Tiz. Spej za sjaj može poboljšati vaš svakodnevni izgled bez preterivanja. Probajte sa zalizanim konjskim repom: prvo, ispravite kosu peglom; zatim vežite u niski konjski rep - ili probajte visoki konjski rep za malo drastičniji izgled. Na kraju, naprskajte sprejem za sjaj.

Otkrijte: