Oblikovanje kose | Saveti i trikovi

Trendovi frizura 2013

Bez obzira koja prestonica moda je trenutno zablistala – Njujork, London ili Milan – uvek će izroditi novi trend frizura. Većina tih trendova će se brzo raširiti svetom. Frizure sa modnih pista inspirišu blogere, zvezde, nas i sve druge zainteresovane za nove frizure. Želeli bismo da sa Vama podelimo slike naših omiljenih frizura otkrivenih na revijama proleće/leto 2013 predstavljenim na Nedelji mode u Milanu

Naravno, moda je u centru pažnje na Nedelji mode. Ali frizure i šminka idu rame uz rame sa modom po interesovanju, a ponekad i privuku svu pažnju na sebe. Na kraju krajeva, stil je kombinacija mode, frizura i šminke. Za nas su frizure uvek u centru pažnje, i vrlo brzo zapazimo nove frizure te ih potom i dobro proučimo. Očarani posmatramo da li će nove frizure zaživeti.

Trendovi frizura 2013. predstavljeni u Milanu

Svidelo nam se ono što su predstavili u Milanu. Zapravo, oduševljeni smo! Predstojeće frizure pune su kako potpuno novih ideja, tako i dobrih saveta za oživljavanje klasičnih frizura. Frizure modela Biblos Milano su nam bile najbolje (pogledati slike u galeriji). Kosa ima razdeljak na obe strane do nivoa ušiju. Paralelne pletenice su obavijene malim pramenom kose. Ostatak duge kose se slobodno pruža preko leđa.

Nežne pletenice od Jo No Fui, prirodna imitacija bob frizure Kristine Ti i polu začešljane (ili delimično začešljane gelom za kosu) od Krizie su nam se takođe dopale. Ne možemo da dočekamo da isprobamo Guči verziju punđe. I modeli Gabrijele Kolanđelo su zanimljivi. Pomoću gela su široki pramenovi začešljani unazad na kruni glave, učvršćeni pomoću ukrštenih ukosnica.

U galeriji se nalaze slike svih tih frizura, uz objašnjenje kako se prave.

Trendovi frizura 2013. predstavljeni u Milanu