Oblikovanje kose | Razdeljak sa strane

Combover frizura: razdeljak sa strane za muškarce

Jeste li dosledni? Da biste nosili ovu poznatu džentlmentsku frizuru, neophodno je češljanje vrha kose na stranu. Elegantna, moderna frizura u trendu sa razdeljkom na strani je poznata kao combover frizura. Zašto treba da uzmete u obzir ovaj stil...

razdeljak sa strane za muškarce

Combover kao po pravilima: kratko sa strane, obrijano na potiljku

Dublji pogled u prošlost da bi se pronašao savršeni stil: 1960-tih samo jedna frizura je važila za onu koju GA je činila pravim džentlmenom. Glavna stavka: kraće sa strane i na potiljku sa dužom kosom na vrhu. Druga karakteristika: duži vrh je precizno očešljan na stranu. Često se koristi da bi se sakrio nedostatak kose ali najvažnije od svega jeste da razdeljak sa strane poznat kao combover ne zahteva nikakve posebne veštine. Na kraju krajeva to je ono što pokazuje i ime combover što bukvalno znači očešljati preko. Međutim to zvuči sasvim skromno, s obzirom da je kosa očešljana na stranu sa velikom preciznošću. Sve treba da bude stilizovano u savršen oblik. Štaviše, frizura sa aristokratskim šarmom se razvila. Trenutno combover se predstavlja u novoj verziji - deluje sasvim osveženo sa dugom kosom. Idealno je u mokrom stilu (jasno vidljive linije pravca češljanja su poželjne!), sa dužim stranama zalizanim gelom pozadi. To je izgled današnjih džentlmena. 

Od klasičnog do ekstravagantnog: predstavljamo najbolje frizure sa razdeljkom sa strane za moderne muškarce u našoj galeriji.

Combover frizura: Stil sa razdeljkom na strani