the-most-beautiful-oscar-hairstyles-2016
Oblikovanje kose | Podignute frizure

Oskar za najbolje frizure 2016

Najbolji film, najbolji glumac, najboli izgled…Dok su zvezde dana bile nagrađene pre i za vreme 88. dodele Oskara, mi smo im dodali još jednu nagradu: našu Nagradu za frizuru! Biramo frizure napravljene za filmove, glamurozne izglede i najatraktivnije frizure sa dodele Oskara 2016 – evo ko su dobitnici po kategorijama…

Kakva noć na dodeli Oskara! 28. februara 2016.  zvezde su se ponovo proslavile u Dolbi teatru u Los Anđelesu na 88. dodeli Nagrada akademije. Nisu samo filmovi imali glavnu ulogu. Užarene i kontroverzne diskusije o ovogodišnjoj dodeli Oskara su prethodile događaju: Kako se VIP osobe snalaze sa debatama o boji kože ili polu, da li će Leonardo Dikaprio konačno dobiti svog zlatnog momka i koja haljina sa crvenog tepiha će nam oduzeti dah? 

Voditelj Kris Rok je ostavio utisak sa jasnim izjavama u svom uvodnom govoru: Dok je dolazio na binu praćen pesmom “Fight the Power” grupe Pablik Enemi, duhoviti glumac se nije ustručavao da govori iskreno. On je podržao #OscarSoWhite bojkot sa “crnim” humorom (razlog: Po drugi put uzastopno, nijedan crni glumac nije nominovan za Oskara): “ Ljudi pričaju da je bio tako dobar a nije nominovan, to nije pošteno,” rekao je Rok. “ Takođe nije pošteno da je dobio $20 miliona za ‘Wild Wild West’.”

Zabava je odradila svoje, uprkos ozbiljnim temama. Sjajni filmovi, moda vredna nagrade i još više nagrada – od kada smo predstavili Oskar frizura.

Oscar Frisuren 2016
© Getty Images

Najzad zajedno: Nakon šest bezuspešnih nominacija, Leonardo Dikaprio je osvojio Oskara za najboljeg glumca u 2016. godini.

Pre svega novosti večeri: Svi možemo lakše da dišemo s obzirom da je Leo ušao u filmsku istoriju sa brilijantnom pobedom. Večiti momak i večiti nominovani (koji je ostao praznih ruku šest puta) osvojio je priželjkivani trofej za glavnu ulogu u osvetničkoj drami “The Revenant”. Njegov stajling je takođe olakšanje: Dok se još probijao i stvarao svoj put u istoriji filma sa bradom od 300 dana poslednjih nekoliko meseci, došao je u Los Anđeles odeven sa stilom u crnom smokingu sa leptir mašnom i savršenom frizurom (popularno očešljanom ka pozadi i namazanom gelom) kako bi preuzeo prvi Oskar u karijeri.

 

Međutim evo sada najistaknutijih frizura sa dodele Oskara 2016 – pogledajte najbolje izglede u našoj galeriji:

Galerija: Frizure sa dodele Oskara 2016.