Oblikovanje kose | Podignute frizure

Ponovno osmišljavanje vaše frizure

Postoje neke pozitivne stvari vezano za rutinu. Međutim, biti zarobljeni u rutini je sasvim druga stvar. Samo napred, budite hrabri i iznenadite sami sebe sa sasvim novim izgledom! Veoma je zabavno razbiti rutinu friziranja i pronalaziti nove alternative. Srećom, postoje puno zabavnih načina da kreirate zanimljive frizure i varijante za osveženi izgled

Po definiciji, eksperimenti su način da se pomeraju granice bez straha od rezultata ili način da se potvrdi valjanost hipoteze. Eksperimenti sa frizurama mogu da otvore put za nove ideje i da potvrde da svakoj ženi prija promena. Samo napred, izgledajte drugačije za promenu!
Jednom kad se naviknete da eksperimentišete sa novim frizurama, biće vam veoma zabavno da gledate kako frizure koje vidite na prijateljima, zvezdama, manekenkama, kolegama ili prolaznicima stoje vama. Eksperimenti mogu da donesu i neočekivane rezultate, koje vode ka novim idejama, daljim eksperimentima i sveukupno je zabavno. Bezuspešni eksperimenti mogu da imaju iznenađujuće rezultate. Ali opet, eksperimenti mogu da budu sasvim uspešni i da se osećate ponosni što ste u njima učestvovali. Ukratko, nema šta da izgubite.

Inspiracija za nove frizure

Sve što vam treba je ideja za oblikovanje. Šta biste voleli da radite s vašom kosom? Kako biste da promenite svoj stil i izgled? Da li biste želeli da ispravite vaše kovrdže, da koristite gel za češljanje šiški pozadi ili sa strane ili da skupite vašu srednje dugu kosu u rep sa strane? Možda ćete ipak radije probati jednu od naših pletenica u trendu, zakačiti kosu pozadi na jednoj strani kako biste stvorili polu podignitu frizuru ili podignute frizure? Postoji bezbroj repova i varijacija na temu. Važno pitanje je takođe da li želite da izgledate moderno, privlačno, nevino, veselo, elegantno ili samo pametno i jednostavno.
Nadamo se da će se vaša ličnost pronaći u nekoj od ovih frizura u našoj galeriji slika. Na našem spisku svaka zvezda nosi dve različite frizure za dva različita izgleda.
Niste sigurni što se tiče modernog ravnog izgleda? U ovom video uputstvu, naš stilista za kosu Armin Morbak pokazuje kako možete da napravite ovu frizuru.

Video: Kako oblikovati punđu na tri različita načina

Galerija: Različite frizure - različite uloge zvezda