730133855
Oblikovanje kose | Podignute frizure

Najbolje podignute frizure za kovrdžavu kosu

Podignute frizure nisu samo za ravnu i glatku kosu. Čak i kovrdžava kosa može da se oblikujte u slatku, podignutu frizuru. Otkrijte ove moderne frizure - savršene za vaše kovrdže

Da li kovrdžava kosa mora uvek da bude puštena da bi najbolje izgledala? Nije neophodno. Sa podignutom frizurom, kovrdže mogu da izgledaju prelepo. Čak ne moraju da se prethodno ukrote ili isprave. Kovrdžava kosa izgleda predivno kada je skupljena, sa talasima koji daju razigranu crtu - tako da najobičnija frizura potpuno privlači pažnju. Izabrali smo najbolje podignute frizure za kovrdžavu kosu - otkrijte ih u našoj galeriji.

Za većinu tih izgleda, važno je da kovrdže fino padaju i da ne izgledaju neuredno. Kako bi se ukrotile nestašne kovrdže, dodatno ih negujte: koristite masku jednom ili dvaput nedeljno. Nakon pranja, utrljajte penu ili gel za kovrdže u mokru kosu. To će dati kovrdžama elastičnost i zdravi sjaj. Savet: osušite kovrdže difuzerom. Umesto da toplota udara direktno, indirektan topli vazduh će difuzerom prelepo definisati kovrdže.

Podignute frizure za kovrdžavu kosu