oscars-2013-star-hairstyles
Oblikovanje kose | Podignute frizure

Dodele nagrade Oskar 2013: Frizure zvezda

Posle dodele nagrada Zlatni Globus, očekivanja su bila visoka za ceremoniju dodele nagrade Oskar 2013. zbog njihove povezanosti i pažnje koju privlače obe manifestavcije. Sofisticirani stilovi i i prirodne frizure na dodeli nagrade Zlatni Globus su bili dobro primljeni od strane svih. Prirodno, zvezde koje prisustvuju dodeli nagrade Oskar i njihovi frizeri ni slučajno ne bi propustili da to prevaziđu. Da li su uspeli u tome? Uživajte u našim fotografijama sa kreativnim podignutim frizurama, ženstvenim i elegantnim punđama i čarobnom uvijenom i upletenom kosom i sami odlučite. Neće biti lako sa svim sofisticiranim frizurama predivnim haljinama na najvećem događaju filmske industrije

Jarko crveni tepih na dodeli nagrade Oskar 2013. je izgledao gotovo neprimetno kada su zvezde izašle noseći dizajnirane haljine koje oduzimaju dah i fascinantne frizure. Na ovom raskošnom slavlju umetnosti i lepote, naše oči su prelazile sa jednog užitka na drugo. Ženski učesnici su svakako bili u centru pažnje. Niko ne mora da im pokaže kako se to radi.

Frizure dostojne Oskara

Hvala nebesima na fotoaparatima i talentovanim fotografima! Daju nam priliku da uživamo u detaljima svakog izgleda i stila. Zašto nam se svideo ovaj stil ili ta boja više nego druge? Šta to čini da se naša srca istope za elegantnim linijama i zbog čega uzdahnemo kada ugledamo elastične kovrdže? Tajna je u detaljima.

Imitacija bob frizure frizure Stejsi Kibler, na primer, nije samo ulepšan volumenom ili elastičnim kovrdžama, već širi i osećaj bestežinskog stanja. Pogledajte još jednom elegantnu podignutu frizuru Dženifer Lorens. Ona takođe prenosi mističnost mlade žene koja živi spokojno. Dženifer Lorens (‘U dobru i u zlu’) je dobila Oskara za najbolju žensku ulogu. Naomi Vots (‘Nemoguće’) je bila nominovana u istoj kategoriji. Njena uvijena kosa nije oduševila samo njenog muža. Naša omiljena frizura u svim kategorijama je bila romantična podignuta frizura Nikol Kidman sa upletenim elementima i zlatnim brošom.

Otkrili smo mnogo intrigantnih podignutih frizura na dodeli nagrade Oskar 2013. U našoj galeriji smo podelili sa Vama fotografije podignutih frizura, koje su najviše intrigirale. U ovom video tutorijalu, vrhunski frizer Armin Morbah pokazuje kako da savladate oblikovanje podignutih fizura sa dodavanjem predivnih detalja.

Video: Kako oblikovati podignute fizure sa dodavanjem predivnih detalja

Galerija: Intrigantne frizure sa dodele nagrade Oskar 2013.