Oblikovanje kose | Pletenice

Frizure u trendu za 2013: Njujork, Njujork

Svako koga interesuje moda i lepota, gleda ka Njujorku. Dva puta godišnje, tokom Nedelja mode, Njujork je veći centra mode nego obično. Jer tu se rađaju modni trendovi za predstojeće sezone. Nove frizure za sezonu proleće/leto 2013 su neverovatno privlačni i većina može svakodnevno da se nosi. Pokazali bismo Vam naše favorite među frizurama sa Nedelje mode u Njujorku

Dizajneri se najviše fokusiraju na modne kreacije, a ne frizure modela. Zato se trude da frizure budu jednostavnije, poput repova, mokrih frizura, klasičnih punđi, i dugih kosa sa razdeljkom po sredini prirodnog izgleda. Kao i uvek, i sada su ove frizure preovlađivale. 

Vrhunske frizure za 2013 viđene u Njujorku

Frizure u trendu za 2013

Frizure u dve boje sa imitacijom šiški za liniju odeće CZAR od Cezara Galinda (levo) i savršene punđe sa naglašenim krajevima od Dominik Luis (desno)

Naravno, fokus na odeći ne zabranjuje da se pojave i ekstravagantne i manje konvencijalne frizure na Nedelji mode u Njujorku. Jer ipak, biti kreativan, i pomerati granice je ono što rade dizajneri i stilisti frizura. Neki dizajneri i jasno traže da frizure budu kreativnije.

Mi smo naravno fokusirani na nove, lepe i frizure koje mogu da se nose svakodnevno. Većina frizura sa Nedelje mode u Njujorku spada u ovu kategoriju. Modeli su prošetali podignute frizure sa dosta volumena, asimetrične frizure, nove pletenice, i mnošto frizura prikupljenih pozadi. Slike tih frizura mođete naći u našoj galeriji.

Galerija: Trendovi fizura za 2013 iz Njujorka