Frizure sa pletenicama za kratku kosu
Oblikovanje kose | Pletenice

Pletena kratka kosa: najbolje pletenice za kratke frizure

Da li je kratka kosa previše nezgodna za pletenje? Ne nužno. Otkrijte pletene frizure koje sasvim odgovaraju kratkoj kosi - i koje su lake za pravljenje


Romantična, ležerna ili moderna: pleteni stilovi su sasvim u trendu i daju izgled svakom raspoloženju. Poznati, blogeri i influenceri lepote nose svuda pletenice. Za tren, pletenice daju nešto posebno - a ne moraju čak ni da budu precizno i savršeno oblikovane. Ne, a to je glavni faktor ovog modernog trenda sa pletenicama: ova generacija pletenica je osvojila naša srca sa ležernim čvorovima, prefinjenim pramenovima i blagim oblikovanjem! Sve što vam je potrebno je malo postojanosti. Zato stavite malo pene ili šampon za suvo pranje. Kosa ne bi trebalo da bude sveže oprana, jer će biti previše glatka i klizava za pletenje. Nakon pletenja, ne zaboravite da učvrstite: lak za kosu ili sprej će pružiti završnicu i držati ono što treba.

Bićete oduševljeni sa onim što možete napraviti sa kratkom kosom! Proverite našu galeriju kako bi otkrili šest pletenih stilova za kratku kosu koje možete lako kopirati.