plaited-short-hair
Oblikovanje kose | Pletenice

Pletenice za kratku kosu

Osnovno pitanje: Da li moderne pletenice idu samo uz dugu kosu? Mi mislimo da ne - i stavljamo tačku na ovaj mit o dugačkoj kosi. Naših top pet frizura pokazuju kako pletenice mogu savršeno da pristaju kratkim frizurama od piksija do boba. Da li vas je uhvatila groznica pletenica? Onda pletite!

Klasična frizura u modi: Romantična, ležerna ili energična - pletene frizure su trenutno hit. Poznate ličnosti, blogerke i lepotice se pojavljuju svuda (pa čak i na crvenom tepihu) sa ovim novim stilom, sa pletenicama u kosi. Prelepe pletenice daju poseban pečat začas posla. Pletenice ne zahtevaju previše oblikovanja, a to je ono što današnja moda traži: Nove generacije pletenica nose se sa ležernim kombinacijama i laganim tkaninama i neuglađenim stilom!


Međutim nije vam potrebna duga kosa za to, zar ne? Nije neophodno: Stil sa pletenicama se može postići i sa kratkim frizurama- čime se stvara jedan atraktivan mali detalj ili elegantna frizura. Iznenadićete se koliko izgledaju dobro piksi, bob i ostale kratke frizure! Naša galerija vam predstvalja pet ideja za stil sa pletenicama koji možete lako da napravite sami kod kuće.

 

Frizure sa pletenicama za kratku kosu