Muškarac sa Cezar frizurom
Oblikovanje kose | Muškarce

Veoma privlačno: zašto muškarci danas treba da nose Cezar frizuru?

U trendu već 2.000 godina: ko bi mogao za sebe to da kaže? Julije Cezar bi mogao, da je danas živ. Rimski general nije samo osvojio Gale i Kleopatrino srce već i svet lepote. Ili, preciznije: njegov stil. Saznajte sve što treba da znate o večnoj modernoj Cezar frizuri

Cezar frizura, nazvana po Juliju Cezaru, jedog od najpoznatijih istorijskih nosioca ove frizure, trenutno se opet vraća u modu. Ova klasična frizura je jedna od standardnih frizura u svakom salonu u svetu. Poznati fanovi Cezar frizure: Džordž Kluni, Džastin Timberlejk i Antonio Banderas. Ova kratka frizura odgovara svim tipovima kose - to je jedan od razloga zbog kojeg se vraća na velika vrata.  

Zaštitni znak Cezar frizure

Muškarac sa Cezar frizurom

Šta razlikuje Cezar frizuru od ostalih: ravno ošišane šiške.

Lako se održava, seksi je i moderna, za svaku priliku: Cezar frizura je uvek dobar izbor - posebno kad počinje da otopljava. Karakteristika Cezar frizure: kratka kosa, ravne šiške koje se spajaju sa stranama koje su iste dužine ili kraće.
 

U klasičnoj Cezar frizuri, kosa na vrhu može biti dužine između 1.5 cm i 5.5 cm. Da li će strane biti iste dužine to je stvar ličnog ukusa. Kraća kosa čini da nosilac izgleda mlađe i u sportskom izdanju dok duža kosa sa strane pristaje zrelijim muškarcima.
 

Kako oblikovati Cezar frizuru

Obično, Cezar frizura ne zahteva previše oblikovanja. Malo mat pomade može da doda volumen i strukturu ukoliko želite. Uz to dodajte negovanu bradu i imaćete moderan, muževni izgled.
 

Velika prednost Cezar frizure: kratka kosa može da sakrije opadanje kose ili liniju kose koja se povlači - čineći je dobrom opcijom čak i za muškarce sa tankom kosom.
 

Moderna Cezar frizura pristaje ovim muškarcima

Muškarci sa Cezar frizurom

Cezar frizura je klasik među frizurama za mušakarce i pristaje različitim tipovima muškaraca.

Neobavezna i fleksibilna, Cezar frizura je najbolji izbor koji odgovara različitim tipovima kose i oblicima lica. Dobro ide uz kovrdžavu ili talasastu kosu, jer kovrdže prelepo padaju bez potrebe da se oblikuju – a moramo se suočiti s tim da mušakarci ne vole da provode previše vremena pred ogledalom.

Brojni moderni izgledi se uklapaju uz Cezar frizuru. Bilo da je sportska trenerka ili trodelno odelo: Cezar frizura uvek daje jasan, večan izgled.