Oblikovanje kose | Muškarce

Muške frizure u trendu sa razdeljkom sa strane

Novi omiljeni element u frizurama muških zvezda je razdeljak sa strane. Bočna kosa je ošišana malo kraće nego gornja, koja je začešljana u stranu kako bi se blago podigla ili je začešljana uz kožu glave uz pomoć gela. U nastavku, predstavićemo različite varijacije nove frizure i pokazaćemo Vam kako su Dejvid Bekam, Džastin Biber i druge zvezde prihvatile ovu frizuru u trendu

Dejvid Bekam nije cenjen samo kao profersionalni fudbaler već i kao modna ikona. Žene ga obožavaju. Muškarci koji ga (tajno) ne idealizuju i dalje (tajno) prate njegov svaki potez. To teško da je iznenađenje. Dejvid Bekam je takođe trendseter kada je u pitanju izbor frizure. On ne samo da nosi  frizure koje su u trendu, on postavlja trend. U međuvremenu, njegove frizure koje se stalno menjaju sa tim specifičnim darom su postale zaštitni znak ove britanske zvezde sa tamnoplavom kosom. Tokom godina, vezao je svoju srednje dugu kosu u rep, izblajhao je svoju kratku kosu u platinasto plavu, ispleo dredove, probao frizuru koju su Irokezi nosili za vreme rata (u stvari je nosio skraćenu Mohavk frizuru) i koristio je rajf da sakupi kosu. Teško da postoji moderna frizura, koju Dejvid Bekam nije probao. Zbog toga nije iznenađenje da je ispred trenda sa frizurom sa razdeljkom sa strane.

Dejid Bekam, otac četvoro dece, prvi put je pokazao frizuru na venčanju Kejt Midlton i princa Vilijama. Ljudi verovatno prvo gledaju njegovu frizuru a potom pogledaju donji veš koji reklamira. Kosa sa strane i pozadi je kratka. Donekle duža kosa na vrhu glave je podeljena sa strane. Sa prednje strane je njegova kosa blago podignuta.

Bilo da je u pitanju neformalna ili formalna odeća, većina frizure sa razdeljkom sa strane pristaju svakoj odeći. Uživajte u našim predlozima u galeriji u nastavku. Nadamo se da su naša objašnjenja korisna.

Frizure zvezda: Muškarci nose frizure sa razdeljkom sa strane

Linkovi:

Dejvid Bekam na tviteru >> twitter.com/DavidBeckhamWeb

Internet stranica Džastina Bibera >> justinbiebermusic.com