Muškarac sa sidecut frizurom
Oblikovanje kose | Muškarce

Frizure za muškarce koje žene vole

Razdeljak sa strane, kratka frizura ili razbarušena kosa? Otkrivamo vam koje muške frizure su najprivlačnije ženama - i zašto

Želite da dobijete više poena kod žena? Možete: sa odgovarajućom frizurom. Prema anketi američke kompanije Wahl Clipper Corporation, moderna frizura može privući duge poglede. Ako znate kako vaša frizura utiče na žene, možete poslati odgovarajuće signale i možda ćete imati malu - ali ključnu prednost. Čitajte dalje da biste saznali koje frizure za muškarce žene vole i zašto!


Razdeljak sa strane - dugotrajno omiljena muška frizura među ženama

Muškarac sa klasičnom frizurom sa strane

Frizura sa strane je frizura za džentlemene

Razdeljak sa strane je pravi klasik koji muškarci nose još od 40-tih godina. Ovaj stil podrazumeva dužu kosu na vrhu, kraću na stranama i blagu tranziciju između dve dužine. Izgleda najbolje kada se nosi sa razdeljkom sa strane, skrećući pažnju na kratke strane. Razdeljak sa strane izgleda čisto, profesionalno i apsolutno večno. Prema anketi, žene smatraju muškarce s ovom frizurom pametnima, ljubaznima i samouverenim. Takođe ih povezuju sa poslovnim uspesima. Ponašajte se kao džentlemen dok nosite ovu frizuru i nijedna žena neće moći da vam odoli.

Pored toga, razdeljak sa strane je zaista fleksibilan. Može izgledati elegantno ili uglađeno, neuglađeno ili razbarušeno. Savet: za elegantni poslovni izgled, fenirajte duži deo kose ka potiljku s okruglom četkom i zatim ga oblikujte sa strane. Koristite pomadu ili sjajni vosak za kraj. Za dodatnu postojanost, nanesite malo laka za kosu. Za neobavezni izgled, frizura sa strane se može oblikovati ležernije. Nanesite malo kremastog mat voska na dlanove i prođite kroz kosu prema pozadi.

Crew cut frizura - žene vole ovaj stil za muškarce

Muškarac sa crew cut frizurom

Iako je crew cut nastao kao ležerna frizura za sportiste može izgledati i veoma klasično i profesionalno

Prema anketi, muškarci sa kratkim frizurama su od poverenja, pametni i pouzdani. Ovo je veoma muževna frizura, karakteristika koja je prati od samog početka, kada je bila poznata među sportistima. To je bila omiljena frizura među igračima koji su igrali za timove koledža Ivy League 20-tih i 30-tih. U ovim kratkim frizurama kosa na stranama i na potiljku je duga jedan centimetar, dok je na vrhu mnogo duža. Gusta kosa koja štrči idealna je za ovu frizuru.


Crew cut frizura je takođe veoma popularna leti jer pomaže da se rashladite po vrućini. Zbog njenjih oštrih linija, crew cut frizura je bila jako popularna među vojnicima za vreme Drugog svetskog rata. Nakon duge hipi kose iz 60-tih i 70-tih, kratke frizure su se preporodile 80-tih godina. Danas ova frizura se smatra apsolutnim klasikom i često je nose biznismeni.


Razbarušena kosa - žene vole ovaj ležerni izgled na muškarcima

Muškarac sa razbarušenom kosom

Žene vole razbarušenu kosu - moderna je i opuštena

Izgled kao da ste upravo izašli iz kreveta, razbarušena kosa, ne smatra se neurednom - već veoma privlačnom! Muškarci sa ovom frizurom se smatraju opuštenim i nonšalantnim. Ženama ovaj zapušteni izgled deluje zanimljivije!
U razabarušenoj frizuri kosa na vrhu i kosa sa strane je duža i neuglađenija. Važno: kosa ne bi trebalo da izgleda previše oblikovano. Zato je savršena za muškarce koji vole da prođu rukama u kosu dok razmišljaju ili za one koje vole da budu napolju i kojima vetar nosi kosu. Ipak: i dalje se mora održavati redovnim šišanjem. Kada oblikujete, kosa može da se pusti da ležerno pada oko lica ili može da se oblikuje pozadi rukama. Savet: naglasite pojedinačne pramenove sa malo kreme za oblikovanje.

Zlatno pravilo: žene vole samouverene muškarce koji stoje iza svog sopstvenog stila. Šta o momcima kojima počinje da opada kosa? Uzmite samouvereno brijač i obrijte glavu!