trend-hairstyles-milan-armani
Oblikovanje kose | Morski talasi

Kreativne frizure: Vrhunske frizure na Nedelji mode u Milanu

Nedelja mode u Berlinu, Njujorku i Londonu su bile i prošle. Oči sveta mode su sad uprte na modne događaje u Milanu. Modne kuće ko što su Emporio Armani, Guči i Botega Veneta su predstavile preko šezdeset i pet modnih brendova. Dizajneri su prikazali svoje nove kolekcije jesen/zima u italijanskom modnom metropolisu. Naravno, moderna odeća i frizure zajedno kreiraju novi trend. Želeli bismo da Vam prikažemo najlepše frizure sa Nedelje mode u Milanu.

Veoma nam je drago što vidimo kako se neke frizure iznova vraćaju u novim varijacijama. Pletenice prikazane od strane Emilio Pucija i Salvatore Feragma su primeri takvih frizura koje su dugo prisutne baš kao i frizure sa dosta volumena Džona Ričmonda, Rolrenza Rive i Dsquareda, duže šiške od modne kuće Kavali i Marni ili hrabra nesređena talasasta kosa modne kuće Guči i Normaluiza.

Kreativne frizure sa Nedelje mode u Milanu: Šiške zalizane gelom

Asymmetrical finger waves by Etro
© Getty Images

Asymmetrical finger waves by Etro

Potreban je poseban talenat za pronalaženje novih frizura uprkos ogromnoj količini neverovatnih frizura koje su se pojavile tokom vremena. Međutim, frizeri koji su prezentovali svoj rad na ovogodišnjoj Nedelji mode u Milanu su uspeli u tome.

Frizeri modne kuće Etro su stvorili ovu interpretaciju uglađenog izgleda. Sviđa nam se stil. Razdeljak na sredini je prav a zalizana prednja kosa nagoveštava talasastu kosu. Linija rasta kose sa prednje strane je prekrivena samo sa jedne strane.

Frizure sa Nedelje mode u Milanu: Uvijene pletenice

Na frizure modne kuće Fendi smo obratili posebnu pažnju iz dva razloga. Prvo, Fendi modeli uvek imaju nešto zanimljivo da prikažu a drugo, zato što je tu bilo nečeg stvarno posebnog da se vidi poput dve uvijene pletenice nisko na vratu. Često, nekoliko pletenica su sakupljene u jedan rep. Savršenstvo pletenica nas je nateralo da se zapitamo da li je kosa prava.

U našoj foto galeriji u nastavku Vam prikazujemo frizure sa Modne nedelje u Milanu, koje su nam zapale za oko.

Frizure sa Nedelje mode u Milanu