Muškarac sa dugom kosom i naočarima
Oblikovanje kose | Duga kosa

Naše omiljene frizure za muškarce

Zaista ne možemo poreći: muškarci sa dugom kosom su neodoljivo šarmantni. Polu podignuta frizura, udercut, dredovi sa strane ili neuglađena muška punđa? Predstavljamo vam top frizure za muškarce sa dugom kosom

Frizure sa dugom kosom su postale deo muškog sveta. Zvanično je. Ove frizure su prepoznatljive, pomalo nepredvidive ili jednostavno moderne. Sve imaju jednu zajedničku crtu: najnovije hit frizure za dugu kosu za muškarce su tako jednostavne a tako moderne. Spremni da probate jednu? Neka vas inspiriše naš izbor muških frizura sa dugom kosom.

Duga kosa za muškarce: šta pravi razliku?

Muškarci sa dugom kosom se ističu. Oni ne podležu tradiciji kratke kose. I zbog toga su primećeni. Međutim, sigurno ne želite da vas ljudi primećuju iz pogrešnog razloga! Važno je da ostanete na zemlji i da zapamtite šta je važno: neuglađeni izgled.

Moderan džentlmen treba da izabere elegantnu frizuru kao na primer polu podignutu frizuru, zalizanu gelom. Upečatljiva je i jednostavno se veže i pusti. Kombinujte je sa odelom za elegantni stil. Ova frizura je savršena za poslovne muškarce i za kancelariju. Savet za oblikovanje: Nanesite malu količinu gela na prste i rasporedite na kosu prosušenom peškirom. Zapamtite: nanesite počevši od korena ka krajevima. Za glatku i zanimljivu postojanu frizuru, očešljajte kosu.

Galerija: najbolje frizure sa dugom kosom za muškarce